Nova tendència: utilitzar Nutella per tintar el cabell

Un saló de bellesa ha sorprès amb el seu revolucionari mètode per tintar el cabell

Les coses que em trobo per la xarxa no deixen de sorprendre'm. La veritat és que hi ha certs trucs de bellesa que no m'atreveixo ni a provar, però he de reconèixer que si en realitat funcionen, és per al·lucinar. Una de les últimes coses que he trobat és la revolucionària tècnica que està utilitzant un saló de bellesa de Dubai. Agafeu-vos fort: es veu que se'ls ha acudit utilitzar Nutella per tintar el cabell. Combinant una mica de llet condensada i Nutella podeu passar del ros a un color castany natural.

A l'hora de tintar-se el cabell crec que tots estem d'acord que l'ideal seria poder eliminar els químics que s'utilitzen i que a poc a poc van perjudicant la salut capil·lar, no obstant això, i encara que existeixen tints més naturals, el resultat no és igual. Doncs ara el saló de bellesa Abed & Samer, ubicat a Dubai, està revolucionant les xarxes socials per la seva particular forma de tintar el cabell: utilitzant Nutella i llet condensada.

No sé què en pensareu vosaltres però jo quasi que prefereixo menjar Nutella que no pas empastifar-la pel meu cabell. Tanmateix si algú de vosaltres ho prova i em vol fer arribar el seu testimoni gràfic serà benvingut. Que tingueu una dolça setmana!


Comentaris

envia el comentari