Les noves sabates de vinil que Zara ha versionat de Chanel i Aquazzura

La marca ‘low-cost’ aposta cada vegada més fort per materials transparents

Una de las tiendas de Zara
Una de les botigues de Zara | Cedida.
 

Aquesta temporada el vinil transparent està convertint-se en una tendència molt utilitzada pels dissenyadors, i arrasen per tot arreu on passen, esdevenint un disseny imprescindible per qualsevol fons d’armari.

La tendència del plàstic transparent no comprèn només complements com bosses i sabates –que eren els dissenys més populars amb els quals comptaven les botigues–, sinó que ja ha arribat a envair el món dels abrics, i cada vegada són més les peces de roba que estan completament elaborades amb aquest material.

D’aquesta manera s’aprecia més la roba que portes sota la jaqueta, i per tant es poden lluir els modelets molt millor i arreu. Fins al moment, les firmes espanyoles Zara i Mango ja han clonat alguns d’aquests dissenys, fent gala del seu particular gust per les últimes tendències.

El vinil, cada vegada més de moda

L’inici de tot el revolt es va produir fa unes setmanes, quan diverses expertes en moda van començar a freqüentar llocs amb una bossa de Céline que era completament transparent. En aquell moment les marques ‘low-cost’ es van posar a treballar a tota velocitat per imitar el nou complement de moda el més aviat possible.

I ara, que Inditex perseguia ampliar encara més la col·lecció de calçat femení, ha decidit anar un pas més enllà i incorporar el vinil al seu últim model. De manera que, en el dia d’avui, podem trobar a la web de Zara unes sabates que s’engloben dins aquesta tècnica.

A més, aquest calçat és un clon de dues grans marques del món del luxe. Més concretament, es tracta d’un disseny semblant a una sabata de saló, però amb tacó ample, vinil a la part de l’empenya i amb una puntera negra que ofereix un fort contrast.

El zapato 'Optic Pump 50' de Aquazzura por 550 euros.
La sabata 'Optic Pump 50' d'Aquazzura per 550 euros. | Aquazzura.

 

Chanel i Aquazzura, les marques que ha clonat Zara

Si ens posem a buscar alguna referència que ens permeti trobar el model en el qual s’ha inspirat la marca espanyola, la trobem en les marques Chanel i Aquazzura. De fet, és el resultat de barrejar els dos estils.

Mentre la firma francesa té unes sabates molt semblants però sense vinil, amb un preu que oscil·la entre els 600 y els 800 euros, la marca Aquazzura disposa del seu disseny de vinil, en venda per només 550 euros.

Pel que fa al producte de Zara, el preu resulta infinitament més assequible, de manera que podem adquirir gairebé una còpia del disseny original pel mòdic preu de 35,95 euros, i compta amb talles que van des del número 35 fins al 42.


Comentaris

envia el comentari