La novetat de Mercadona que arrasa per com deixa la pell

La cadena de distribució ha posat a la venda un nou cosmètic per a la cura de la dermis

Vista panoràmica d'una botiga de Mercadona
La cadena de distribució ha posat a la venda un nou cosmètic per a la cura de la dermis | MERCADONA

Mercadona és una de les cadenes de distribució més famoses de tot el país. La companyia ha aconseguit conquistar als consumidors, els quals consideren Mercadona el millor supermercat per omplir el rebost, trobar un producte de neteja específic o articles per a la cura de la pell com, per exemple, el producte del qual us parlem avui.

El nou producte de Mercadona

Concretament, la cadena de supermercats ha tret a la llum un nou 'pack' d'ampolles facials per rejovenir i posar a punt la pell. Perquè sigui eficient tan sols cal seguir les set cures específiques durant catorze dies.

 

Fa uns mesos, la mateixa companyia valenciana va posar a la venda diversos tractaments que retornaven la brillantor i l'elasticitat al nostre cutis, eliminaven les arrugues i feien desaparèixer les vermellors, hidratant la dermis en profunditat a partir de l'àcid hialurònic o els proteoglicans.

 

 

Aquests cosmètics es van convertir en un èxit entre els consumidors pels seus beneficis per a la pell, però cada un tenia una funció. Per això, la companyia ha decidit perfeccionar aquests productes i oferir als seus clients una cura total: Un 'pack' de 14 ampolles facials reactivadores i bifàsiques que proporcionen tots els beneficis per a la teva pell.

 

Pack de 14 ampolles de Mercadona
Aquest és el nou pack de 14 ampolles per a la cura de la pell | Mercadona

Les funcions principals

Aquest 'pack' conté diferents tipus d'ampolles que es divideixen en 3 fases: preparació, tractament i efecte flaix. La primera fase del 'pack' d'ampolles facials reactivadores té tres accions: Detox, és a dir, una acció oxigenant i protectora enfront de la contaminació i pol·lució; Antiestrès, ja que aporta confort, calma, frescor i sensació de benestar; i Hidratant perquè hidrata immediatament, suavitza i minimitza les arrugues per la seva acció 'farcit'.

 

Pack de 14 ampolles de Mercadona
Aquestes són dues de les tres fases del nou cosmètic de Mercadona | Mercadona

La següent fase de tractament regenera i desperta el teu col·lagen, reafirma, aporta elasticitat, redueix la profunditat de les arrugues i suavitza les línies d'expressió. Finalment, l'efecte flaix revitalitza i potencia la lluminositat natural de la pell.

 

Pack de 14 ampolles de Mercadona
Aquesta és l'última funció que tenen les ampolles: revitalitzar i potenciar la lluminositat de la pell | Mercadona

La manera d'aplicar el tractament

Per aplicar-te el tractament, primer cal que la cara estigui neta. A continuació, s'ha d'agitar bé el producte fins que es barregin les dues fases. Seguidament se sosté l'ampolla amb una mà i es col·loca el trenca-ampolles sobre ella, aplicant pressió fins a sentir un clic. Un cop fet, es retira l'utensili i es col·loca el dosificador fins a la línia marcada a l'ampolla.

 

Quan estigui oberta, s'aboca la meitat de l'ampolla, es reparteix sobre la cara, el coll i l'escot i es fa un massatge sobre la pell fins a la seva completa absorció. Després de la seva aplicació, es recomana esperar uns 5-10 minuts abans d'aplicar un  altre producte. Cal tenir en compte que no s'utilitza tota l'ampolla, sinó que s'aplica mitja ampolla al matí i la resta a la nit, i així durant catorze dies. 

 

Aquesta caixa té 14 ampolles fabricades per Viokox (València) -que són també els creadors de les ampolles antivermellors de Mercadona- i estan a la venda en totes les botigues de Mercadona per només 6 euros.


Comentaris

envia el comentari