Primer pla d'un carret de Mercadona ple d'aliments

La novetat de Mercadona que causa furor per 0,80 euros

Es tracta d'un nou xocolata de Hacendado que està arrasant

La xocolata que està causant furor porta avellanes i neula. S'ha convertit en el producte estrella de la temporada per a la cadena de supermercats valenciana. La veritat és que qualsevol novetat que treu Hacendado fascina a tots els seus consumidors.

Aquesta xocolata és tota una delícia. La companyia sap molt bé quins són els gustos dels seus clients i no dubta a analitzar bé el mercat abans d'augmentar el seu catàleg. És per això que gairebé tots els aliments, cosmètics o productes de neteja que treu acaben sent tot un èxit.

Aquesta botiga ofereix articles que no trobes en altres supermercats. Aquesta qualitat unida a la bona qualitat i el baix preu de tot el que ven fan que la seva estratègia de vendes sigui exemplar. Són pocs els supermercats que poden competir contra les marques blanques d'aquesta empresa.

Per tots aquests motius, els seus clients habituals són molt fidels a Hacendado, Deliplus i Bosque Verde. En una altra ocasió, us parlem de les tres novetats de la companyia més demandades d'aquesta temporada. També us mostrem els nous ambientadors per a la llar que estan enamorant a tots els seus consumidors.

Ara, ja que dilluns passat va ser el Dia Internacional de la xocolata, portem una varietat que no pot passar desapercebuda. Aquesta novetat de Mercadona costa 0,80 € i està deliciosa. 

Aquesta nova xocolata d'Hacendado es ven per 0,80 € i està deliciós

Es tracta d'una xocolata amb llet Fussion Hacendado. Està farcida de crema d'avellanes i neula cruixent i ve en un format de 100 grams que es ven per 0,80 €. Tota una ganga que no et pots perdre.

Aquest dolç té sabor, és cremós i és ideal per a tota la família. La combinació de la neula barrejada amb la crema és un autèntic plaer per a qualsevol hora del dia. Es recomana ficar-lo a la nevera per a la seva millor conservació i textura.

Són unes postres que estan bones, però millor prendre-ho de tant en tant per donar-te un caprici. Estan elaborades a la planta de Xixona de l'empresa Sanchis Mira - Antiu Xixona. Aquesta empresa és proveïdora d'altres varietats, així com dels torrons tous, durs i d'obrador de la cadena Mercadona.

El més curiós és que aquest nou aliment no és més que una altra versió d'un dels seus productes estrella. Concretament, es tracta dels bombons Delizze de xocolata amb llet, avellanes i neula. Aquests són semblants als tradicionals Ferrero Rocher, i no tenen res a envejar a la marca original.

Després de l'èxit d'aquests bombons, Mercadona ha decidit treure la seva versió de la tauleta de xocolata. Amb un sabor molt similar, però un format molt diferent. Aquest producte ja és un dels més sol·licitats pels seus clients.

Aquesta novetat està causant furor a xarxes socials

Els usuaris de Twitter no han dubtat a fer veure, mitjançant els seus perfils d'aquesta xarxa social, que aquesta xocolata de Mercadona els encanta. «Em menjo les tauletes senceres en un sol dia, des que va sortir», anuncia una seguidora. Com a prova, mostra l'envàs de la seva tauleta gairebé buit.

«Escolta, Mercadona. Tu vols que em salti la dieta o què?», Pregunta un altre usuari directament al compte oficial de supermercat. Al que el supermercat li respon amb un gest de complicitat simpàtic.

La veritat és que aquestes postres és una autèntica delícia. Encara que, si penses que no serà del teu gust, la marca té moltes més varietats de tota mena. Negra, blanca, amb llet, amb fruits secs, amb crema, cruixents, tova, etc.

Només t'has d'acostar al teu supermercat més proper i donar una ullada a la seva gran varietat. A què estàs esperant?