Primer plano de un carrito de Mercadona lleno de alimentos

La novetat que causa furor a Mercadona per només un euro

La nova berlina farcida de xocolata blanca s'ha fet viral a les xarxes socials

Mercadona acaba de treure un nou producte de pastisseria per només 1 € que està causant una autèntica sensació: la berlina farcida de xocolata blanca. Un altre cop, la cadena valenciana torna a triomfar en el sector de forn, on disposen de tota mena de brioixeria, pans i pastissos.

Gairebé sempre, Mercadona conquista els amants del dolç amb productes clàssics i algunes novetats. Productes que fins i tot es tornen virals, tant pels seus sabors com pels seus preus.

Quan alguna de les seves ofertes es fa viral, apareix a totes les xarxes socials. Això és exactament el que ha passat amb la novetat que us presentem a continuació.

 

La nova berlina de Mercadona que causa sensació

La berlina farcida de xocolata branca ha triomfat a les xarxes socials. Un dolç que conté gluten, llet i ou, i es pot trobar a la secció del forn de tots els supermercats Mercadona.

Quant va sortir a la venda, molts usuaris van decidir donar la seva opinió a través de xarxes socials com TikTok i Twitter. Per això, el producte ha triomfat en tots els supermercats.

«Avui he anat a veure si hi havia la berlina de xocolata blanca nova del Mercadona i les dues caixes estaven esgotades», explica un usuari a Twitter.

«O tasto ja la nova berlina de xocolata blanca de Mercadona o no vull parlar», deia una altra. «Necessito tastar la berlina de xocolata blanca de Mercadona», afegien. 

Són molts els missatges que s'han publicat amb relació al nou producte del supermercat valencià.

Les berlines, un tipus de bunyol farcit, es van posar de moda ja fa un temps. Són una opció deliciosa per berenars puntuals. Però, compte, perquè aquesta no és l'única novetat dolça que de Mercadona.

Els productes més dolços de Mercadona que triomfen

El supermercat valencià no deixa de llançar novetats per conquistar el públic. A més de la deliciosa berlina de xocolata blanca, també té altres productes dolços que s'esgoten.

Per exemple, el supermercat té unes noves galetes farcides amb crema de cacau i avellanes fan molt bona pinta. Aquestes galetes estan fetes amb un 40% d'avellanes i crema de cacau, són de la marca Hacendado, i costen 1,25 €.

Al seu torn, cal també mencionar el clàssic dolç de la cadena valenciana: el pastís de formatge.

És tot un imprescindible per als amants del formatge i de les postres. De fet, Mercadona ja té diversos tipus de pastissos de formatge en el seu catàleg. 

Un d'ells ha aconseguit un gran èxit a les xarxes. Es tracta d'un pastís de formatge de 180 grams, de terrina, amb un preu d'escàndol: 1,50 €.

Un altre dels pastissos de formatge que ha causat furor ve en safata rodona i costa 4 €. Però no ens podem oblidar de la mousse de formatge Hacendado amb nabius sense gluten. En venen sis racions només per 6,50 €. 

Finalment, cal mencionar els deliciosos 'macarons' de la secció del forn. Mercadona ens en facilita una safata de cinc unitats per 1,75 €. 

⬇️ Clica per conèixer el nou producte que arrasa a Mercadona ⬇️

CLICA AQUÍ: El producte que arrasa a Mercadona per 2,10 € ➡️
 

Sens dubte, Mercadona fa la vida més fàcil als amants del dolç amb productes clàssics i algunes novetats. No tardis a provar-los!