YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Mercadona sorprèn amb una deliciosa novetat que prepara a Catalunya mateix

La companyia valenciana ha posat a la venda tres pizzes fresques fabricades a Osona

Noves pizzes fresques de Mercadona
Mercadona incorpora tres pizzes de massa mare fabricades a Catalunya | Mercadona

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, posa a la venda tres noves pizzes fresques fabricades a Catalunya: margarida, serrana i pollastre. Totes elles han estat elaborades amb massa mare amb una fermentació de fins a 24 hores caracteritzades per tenir vores esponjoses i ingredients frescos.

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Aquests productes, que es presenten en capses de cartó reciclat i elabora el proveïdor Totaler Casa Tarradellas a la seva nova fàbrica ubicada a Gurb (Osona) sota la marca Hacendado, s'estan incorporant de manera progressiva a tota la cadena, amb l'objectiu de ser a les més de 1.600 botigues d'Espanya i Portugal a finals d’aquest mes de març.

Ara per ara, aquestes productes fabricats a Catalunya ha tingut bones crítiques a les xarxes, on alguns usuaris les comparen amb restaurants i pizzeries professionals. 

Mercadona triomfa amb el seu pastís de formatge sense gluten

Per la seva banda, Mercadona va treure al mercat un pastís de formatge que està sent un èxit de vendes. A més de la seva gran qualitat i sabor, aquest pastís només té un cost de 1,50 euros per 180 grams, fet que fa que sigui un dels productes més demandats.

A banda del seu gran sabor, Mercadona s’ha convertit en un dels primers supermercats en treure a la venda un pastís de formatge sense gluten. Aquest producte s’afegeix a altres de la cadena, la qual destaca per la seva varietat en aliments aptes per a celíacs.

Juan Roig, president de la companyia valenciana, va apostar per investigar i introduir aquesta línia 'gluten free' en els seus supermercats. Així doncs, Mercadona s'ha convertit en la millor opció per a tots els celíacs que hi ha a Espanya.

De fet, l'any 2015 ja va signar el compromís de comptar amb un 12% de productes aptes per a celíacs. Sens dubte, aquesta és una bona notícia per a totes aquelles persones que pateixen aquesta intolerància alimentària.


Comentaris

envia el comentari