Cartell d'una botiga Zara

La novetat de Zara que arrasa: una col·lecció perquè vagis a conjunt amb el teu gos

Quan pensaves que ja ho havies vist tot, Inditex decideix apostar per la roba i complements per a gossos

Zara torna a sorprendre'ns i, aquesta vegada, amb una col·lecció exclusiva per a gossos perquè puguis anar a conjunt amb la teva mascota. Si vols saber quines són aquestes peces, segueix llegint l'article. 

La col·lecció de Zara per anar a conjunt amb el teu gos

Inditex ha anat més enllà i ha decidit posar a la venda diverses peces de roba perquè puguem anar a conjunt amb els nostres gossos. De fet, algunes d'aquestes peces ja estan arrasant a les xarxes socials.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Les samarretes 'Smiley' 

La nova col·lecció de Zara compta amb un gran protagonista en moltes de les seves peces: el logo 'Smiley'. Aquest logo va arrasar l'anterior temporada d'estiu, i sembla que ha tornat amb força. Una de les peces que més crida l'atenció és la dessuadora per a gossos amb estampat 'Smiley'. Aquesta peça està confeccionada amb cotó, i té una caputxa i mànigues curtes. A més, té una obertura a l'esquena. El preu d'aquesta dessuadora és de 15,95 euros, i està disponible des de la talla S fins a la XL. 

D'altra banda, pots anar a conjunt amb la teva mascota amb un vestit estil samarreta XL de coll rodó i màniga curta. A més, l'estampat és el mateix que el de la dessuadora per a gossos. El preu d'aquesta peça és de 17,95 euros, i està disponible en les talles S, M i L.

També pots trobar una dessuadora 'oversize' en color blanc i amb el símbol 'Smiley' al centre de la peça. Aquesta està disponible en les talles S, M i L i té un preu de 29,95 euros.

La dessuadora a ratlles que triomfa

Una de les peces que triomfa és la dessuadora a ratlles per a gossos, que s'està esgotant en la pàgina web de Zara. Es tracta d'una dessuadora de cotó amb màniga curta, caputxa i obertura a l'esquena. 

Tot i que està disponible en blau i negre, el model en què predominen els colors blancs i vermells està arrasant. El preu d'aquesta dessuadora és de 15,95 euros.

Si vols anar a conjunt amb la teva mascota, pots comprar la samarreta de coll rodó i màniga curta que ofereix Zara. Aquest model a ratlles, blanques i blaves, compta amb botons a pressió. El preu d'aquesta peça és de 19,95 euros i pots trobar-la des de la talla S fins a la XL.

A més d'aquestes peces a conjunt, Zara té altres novetats per a les nostres mascotes. Per exemple, podem trobar corretges de tots els colors, mocadors i fins i tot barrets. Sí, has llegit bé: barrets. Per descomptat, encara que la roba per a gossos no li agrada a tothom, Zara no deixa de sorprendre'ns. I tu, vestiries a conjunt amb la teva mascota o creus que és massa extravagant?