Les novetats de Harry Potter i Disney de Primark

Primark ha creat roba de Harry Potter, accessoris de Mary Poppins i unes sabates inspirades en la Minnie Mouse

Imagen de archivo de una tienda de Primark
Imatge d'una botiga de Primark | Cedida.

Les novetats de Primark han fet embogir els clients de tot el món. La marca irlandesa low-cost ha decidit posar a la venda nous dissenys relacionats amb l'univers Harry Potter i també de Mary Poppins i d'un dels personatges més mítics de Disney, Mickey Mouse.

No és la primera vegada que Primark dissenya articles de Harry Potter, de fet, en les ocasions anteriors han tingut tant d'èxit que la cadena de moda va decidir obrir a la seva botiga de Gran Vía de Madrid -la més gran de tota Espanya- una botiga temàtica, exclusivament d'articles sobre la saga creada per J.K. Rowling.

Los jerséis con iniciales de Primark, los clones de la película
 
Els jerseis amb inicials de Primark, els clons de la pel·lícula| Cedida

 

Jerseis de Nadal de Harry i Ron

Un dels últims productes dissenyats per la cadena serà un gran èxit entre els fans de Harry Potter, ja que els permetrà posar-se en la pell de Harry i Ron en un dels moments de les pel·lícules, quan tots dos reben uns jerseis de llana brodats amb les seves inicials. Primark ha decidit fer rèpliques d'aquestes peces de roba per a tots els fans de la saga.

La de Harry és de color blau amb la H en color daurat, i la de Ron de color vermell i també la R daurada. Aquests dos jerseis tenen un preu de 18 cadascun i prometen esgotar-se molt ràpidament, tenint en compte que Harry Potter es tracta d'una saga molt estimada pel públic jove.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Primark (@primark) el

No són aquests els únics productes que han dissenyat, Primark ha posat també a la venda unes vambes de color blanc però amb un detall que enamorarà a qualsevol que sigui admirador de l'univers màgic de Harry Potter. Es tracta d'unes 'sneakers' estampades amb el logograma de l'Escola Hogwarts de Magia i Bruixeria, així com altres elements característics. Es poden comprar per 16 euros.

Mary Poppins a Primark

Una altra de les pel·lícules de les quals Primark ha volgut posar a la venda alguns dissenys és Mary Poppins. Mai s'havien dissenyat productes d'aquesta temàtica a la cadena, així que la marca ha volgut innovar amb productes de la pel·lícula ara que el musical tornarà a la gran pantalla amb l'actriu Emily Blunt.

Los complementos de Primark inspirados en la película Mary Poppins
Els complements de Primark inspirats en la pel·lícula Mary Poppins| Primark

 

S'han fet, en concret, tres dissenys diferents, i, tot i que no són peces de roba en si, es tracta d'uns complements que enamoraran a moltes persones. S'han fet tres dels accessoris més representatius de Mary Poppins: la seva bossa màgica, que es pot trobar en versió mini per 6 euros; el seu barret reconvertit en moneder de color turquesa i rosa, per 6 euros també; i un necesser en el qual es pot llegir la mítica frase: «Pràcticament perfecta en tot» en el que hi ha el seu famós paraigües representat, aquest es pot comprar per 7 euros.

Los zapatos de tacón rojos y negros con purpurina y lazo de Minnie Mouse en Primark
Les sabates de taló vermelles i negres amb purpurina i llaç de Minnie Mouse en Primark| Primark

 

Les sabates inspirades en la Minnie Mouse

Per últim, Primark ha decidit arriscar amb unes sabates de taló de color negre o vermell, es troben en les dues versions, en les quals els elements més característics són la purpurina i el llaç típic de la Minnie Mouse que porten a la part del darrere. Unes sabates ideals per a una festa de gala de les quals l'estimada de Mickey Mouse estaria enamorada. El preu d'aquest disseny és de només 18 euros.


Comentaris

envia el comentari