ARA MATEIX

🚧 Els CDR tallen els principals accessos de Barcelona

ÚLTIMA HORA

🔴 Denuncien una agressió sexual a l'acampada de la plaça Universitat de Barcelona

Novetats a Zara: noves talles entren en acció

La firma ha inclòs una nova gama de talles més àmplia en resposta a la demanda de les clientes
El canvi més gran del logo de Zara des de la seva fundació l'any 1975 | Zara

 

Zara té previst que aquest 2019 sigui el seu any. La firma de roba de baix cost està realitzant molts canvis des que s'iniciés el nou any, començant amb la modificació del seu logo, que és la més gran des de la seva creació l’any 1975, fins a arribar a les millores en l’experiència de compra, les quals s’han afegit a la seva botiga digital, passant per novetats com la inclusió d’una col·lecció ‘genderless’.

 

A més a més, fa poc que Zara va llançar un nou desafiament per atraure talent jove del camp de la tecnologia i que va anomenar el ‘Zara Data Challenge’; a això s’hi suma el llançament constant d’edicions limitades que s’han esgotat en pocs dies.

 

 

Millores en les talles

A propòsit d'això, ara Zara fa un pas més i afegeix una millora amb què pretén democratitzar encara més la seva marca i que d’aquesta manera no hi hagi ningú que no pugui dur els seus dissenys perquè no li encaixen les talles existents. I és que han aparegut noves i diferents talles en algunes de les peces que la firma té a la venda, fent realitat les demandes que moltes consumidores feien a Zara des d'anys enrere.

 

Brusa de Zara disponible en talles des de la XS fins a la XL | ZARA

 

Diferents vestits d’aquesta temporada ja porten inclosos els canvis i, tal com es pot comprovar, les talles van des de la XS a la XXL; en altres ocasions, van de la XS a la XL, superant així la barrera de les típiques 3 talles: S, M, L.

 

Vestit de Zara en talles des de la XS fins a la XXL | Zara

 

A més a més, hi ha una faldilla de volants que incorpora una nova talla, la qual podria ser una prova pilot per veure com seria la nova distribució de talles per part de la firma. Les talles de la faldilla són: XS-S, S-M, M-L i L-XL, unes talles que responen a un intent d'adaptar-se millor a les siluetes de les clientes i que més consumidores puguin lluir l'estil Zara.

 

Noves talles a Zara: XS-S, S-M, M-L i L-XL | Zara

 

Aquests canvis, però, tardaran a arribar a totes les col·leccions, ja que gran part de la temporada es troba encara en les típiques talles S, M i L.  Malgrat això, amb aquestes novetats Zara es posa al capdavant d'un canvi de mentalitat molt positiu que amb el temps podria estendre's a tot el seu vestuari, fent així que totes les consumidores puguin gaudir d'una marca de baix cost amb estil, independentment de la seva silueta o talla.

 

Comentaris