IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Obre la primera botiga per personalitzar Donuts a Barcelona

‘Oh My Donuts’ estarà obert fins al 31 de gener a Diagonal Mar

'Oh My Donuts' arriba a Diagonal Mar de Barcelona
'Oh My Donuts' arriba a Diagonal Mar de Barcelona | Twitter Donuts

Genials notícies pels amants de la brioixeria de Barcelona. La marca Donuts fa més de 50 anys que ven el berenar més famós entre moltes generacions i ara arriba a Barcelona amb la seva primera botiga. L’empresa té la idea de dur a terme un experiment que durarà només tres mesos i vol veure si triomfa el nou concepte de personalitzar el teu propi dònut.

Els dònuts són el berenar més mític del país d’ençà que es van començar a elaborar el 1962 i l’empresa Panrico sempre està pensant a innovar per mantenir els consumidors més fidels. D’aquesta manera ha decidit desenvolupar un projecte a Barcelona i estudiar el futur d’un nou concepte de venda del seu producte estrella durant els propers tres mesos.

Primera botiga on personalitzar els teus dònuts

El berenar més foradat de la història ha arribat a Barcelona amb una botiga ‘pop up’, un tipus d’establiment fugaç que roman obert un temps molt concret, situada al centre comercial Diagonal Mar amb el nom d’‘Oh My Donuts’. La gran novetat que comporta aquesta botiga és la possibilitat de personalitzar el teu propi dònut amb diverses classes de farciments, cobertures i decoracions.

Tanmateix, l’oportunitat per decidir quin tipus de dònut berenar no serà possible sempre, ja que el local només estarà obert des d’aquest passat 7 de novembre fins al pròxim 31 de gener. Tres mesos on Donuts estudiarà la viabilitat d’aquest nou projecte que suposarà una nova fita per la marca de brioixeria de Panrico.

Els dònuts es poden personalitzar amb diferents covertures i farciments
Els dònuts es poden personalitzar amb diferents covertures i farciments | Twitter Donuts

Un temps limitat que proporciona una gran oportunitat per tots els qui puguin anar a passejar per Diagonal Mar de Barcelona i viure la nova sensació de poder personalitzar els clàssics Donuts amb una gran varietat de sabors, colors i bases. D’aquesta manera els consumidors podran crear diferents tipus de dònuts i menjar-ne cada dia de diferents estils.

Més novetats de consum a Barcelona

Però, si no es té la possibilitat d’apropar-se fins al centre comercial, l’empresa Donuts instaurarà un nou servei a domicili aviat gràcies a l’aplicació de missatgeria Glovo amb la qual els clients poden demanar un producte i en qüestió de minuts rebre’l a casa.

Per una altra banda, torna la ‘Shopping Night’ a Barcelona el pròxim 22 de novembre, un dia abans del ‘Black Friday’. Al Passeig de Gràcia i als carrers adjacents es podrà gaudir de diverses ofertes de moda, menjar i música per novè any consecutiu gràcies a l’organització per part de l’Associació del Passeig de Gràcia i amb el suport de l’Ajuntament.


Comentaris

envia el comentari