Noia agafant una safata de menjar per introduir dins el microones

El millor microones que pots comprar, segons l'OCU

Una guia per comprar el microones que millor s'adapti a les teves necessitats

En algun moment segur que t'has vist en la tessitura d'escollir un microones que s'adapti a allò que estàs buscant. I en aquest cas, no només es tracta de la qualitat o el preu, sinó també de la funcionalitat d'aquest. O potser no t'ho havies plantejat així?

Per si no ho sabies, hi ha diferents tipus de microones, i no tots són vàlids per a realitzar les mateixes funcions. N'hi ha amb 'grill', sense 'grill', 'combi'... Així que, abans de decidir-te per un en particular, és millor que coneguis les seves característiques i diferències.

Tipus de microones més habituals

Des de l'OCU, han fet una exhaustiva investigació comparativa sobre els millors microones segons les característiques i, a partir d'aquest estudi, et presentem els diversos tipus de microones que hi ha al mercat.

Microones 'Combi'

Comencem per un tipus de microones que, sens dubte, és el més popular, però també el més complet pel que fa a les seves funcions. I és que integra les funcions de 'grill', aire calent i microones. D'aquesta manera també pots usar-lo com si fos un forn convencional. A continuació, et presentem el rànquing per popularitat.

'Becken BMW4288'

Aquest microones de convecció amb un interior d'acer inoxidable, té fins a onze nivells de potència i amb un plat intern de 315 mm de diàmetre. Aquest electrodomèstic t'ofereix els següents programes: 'grill', 'micro + grill', convecció i 'micro' + convecció. A més, pots usar-lo també per descongelar aliments i té una capacitat de 30 litres. El seu preu de referència és de 120 euros.

'LG MJ3965ACS'

El microones de 'LG' és conegut per ser un aparell de convecció 4 en 1, això és així perquè combina forn, microones, 'grill' i multifunció. També té capacitat per a 39 litres i tecnologia 'Smart Inverter'. A més, pot descongelar, rostir, coure, fregir de forma sana, cuinar al vapor i compta amb una funció de cocció lenta. Es pot trobar a Amazon per, aproximadament, 300 euros.

Microones 'Grill'

Ara bé, si el que vols és fer-te una pizza o cuinar carn o vegetals a la graella, aquest és el teu model de microones. A més, per descomptat, de descongelar i escalfar, t'ofereix la possibilitat del 'grill', perquè li treguis més partit.

'Samsung MG23J5133AG/EC'

El microones de 'Samsung' més popular és ideal per cuinar sa perquè t'inclou fins a 16 receptes preprogramades. I no només això, també pots utilitzar-lo per fondre aliments. El seu interior de ceràmica el fa perfecte per tenir-lo sempre net i a punt. A més, inclou una funció 'ECO' perquè estalviïs fins a un 40% d'energia. La seva capacitat és de 23 litres i aconsegueix una potència de 1200W. Es pot trobar a Amazon per, aproximadament, 112 euros.

'Whirlpool MWF 203 W'

És un 'grill' sense plat giratori, que t'ofereix fins a 15 receptes preprogramades amb 6 nivells de potència i amb una capacitat de 20 litres. El millor de tot és que té un sistema d'autoneteja, a més de descongelació, fermentació i fins a una funció per fer iogurt. Es pot trobar a Amazon per, aproximadament, 146 euros.

Microones sense 'Grill'

Però si el que necessites és simplement un aparell que et serveixi per escalfar o cuinar aliments, hi ha una gamma de microones bastant pràctics que poden ser-te d'utilitat.

'NEVIR NVR6140M'

El 'Nevir' és un microones de 700 W de potència i 20 litres de capacitat, amb cinc nivells de potència i plat giratori. Pots utilitzar-lo per escalfar, cuinar i descongelar, i és un dels més ben valorats del mercat dins de les seves característiques. El seu preu aproximat és de 61 euros a Amazon.

'MANDINE MMOR20M'

Amb 20 litres de capacitat i 700 W de potència, el microones 'Mandine' té un disseny molt atractiu i unes dimensions bastant pràctiques. El seu plat giratori de 284 milímetres funciona amb un temps programable màxim de 35 minuts i el seu preu de referència és de 68,90 euros.