Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'un supermercat.

Avís de l'OCU: el pitjor supermercat de tot Espanya per a comprar fruita és català

La fruta del popular supermercat català rep una mala valoració en l'últim estudi de l'OCU

La fruita és un els grans pals de paller de la nostra alimentació diària. Hi ha teories, fins i tot, que sostenen que fins que no mengem cinc peces de fruites en un dia no ens en podem anar a dormir. 

Un estudi de l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) del mes de gener passat explica quins són els millors supermercats de l'Estat espanyol per a comprar fruita. I, oh sorpresa, el que ha rebut la pitjor qualificació és un supermercat català. 

El pitjor supermercat dels 18 analitzats per comprar fruita és BonÁrea. Si escau, la puntuació obtinguda va ser 28 punts per sota de la mitjana; situant-se (de retruc) com el darrer supermercat on els clients opten per comprar-hi fruita. 

Imatge d'un carro de supermercat amb fruites i verdures.
A l'estudi que ha realitzat l'OCU, tots ells acumulen una puntuació superior a 50 punts | Getty Images

Cal destacar, però, que hi ha altres supermercats com BM, el supermercat gadità Gadis, el madrileny Ahorramás, Aldi, Eroski o El Corte Inglés que han estat valorats com els millors per a fer-hi la compra de fruita. A l'estudi de l'OCU, aquests acumulen una puntuació superior als 50 punts i se situen com els millors supermercats de l'Estat espanyol per a comprar-hi fruita. 

La carn, el must de BonÁrea

Com ja hem dit, la valoració de l'OCU no s'ha limitat només a comparar la de compra de fruita. També s'hi valoren altres productes com els processats o la carn. Espai on, ara sí, BonÁrea ha estat molt ben valorada i ha rebut un total de 84 punts de mitjana.

El cert és que BonÁrea, que forma part del grup alimentari Àrea de Guissona, sempre s'ha caracteritzat per fer una forta aposta pels productes carnis i la puntuació que n'obté és una bona mostra de la qualitat de la seva carn. 

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp 

Així mateix, l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU) analitza anualment molts d'altres productes i acostuma a destacar diversos supermercats catalans, com és BonÁrea, del grup alimentari Àrea de Guissona, en el cas dels productes carnis.