rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

L'orgull LGTBI, present en la nova col·lecció de Primark

Prendas a todo color por un gran motivo, la visibilidad del colectivo
Dues de les samarretes de la nova col·lecció | Primark

 

La col·lecció més reivindicativa de Primark arriba a les botigues. I és que la companyia ha decidit, ara, apostar per donar visibilitat al moviment LGTBI. No són els únics. Recentment, la marca anglesa Burberry va emfatitzar, també, en aquest col·lectiu, omplint la passarel·la de colors vius de l'arc de Sant Martí en jaquetes, abrics i inclús bufandes.

Accessoris de la col·lecció  | Primark

 

Primark, amb l'orgull LGTBI

La cadena se suma, d'aquesta manera, a les firmes que fins ara ja han donat visibilitat a aquest col·lectiu. Ho fa, però, de la manera que la caracteritza: en format 'low-cost'. La idea, doncs, ha donat lloc a la col·lecció 'Orgull 2018', la qual ha creat en col·laboració amb la fundació de suport al col·lectiu LGTBI 'Stonewall'.

 

Així doncs, ara ja es poden trobar alguns dissenys com samarretes estampades i accessoris com braçalets, ulleres o adhesius on no falta el color. A més, un tret a destacar és que el 20% de tot el que es recapti amb la venda dels productes anirà destinat a l'organització 'Stonewall'.

La jaqueta de Burberry de 1.750 euros i la de Primark de 25 euros | CatalunyaDiari.cat

 

Una imitació a un preu molt assequible

La peça de roba estrella de la col·lecció és el clon d'una jaqueta de la marca Burberry assequible per a totes les butxaques, ja que es pot aconseguir per només 25 euros a diferència de la primera, que té un cost de 1.750 euros.

 

Destaca pels seus colors vius de l'arc de Sant Martí: vermell, taronja, groc, verd, blau i lila i, malgrat que tot apunta al fet que serà un èxit de vendes com la de Burberry, haurem d'esperar fins al mes d'agost per a poder-la comprar.

🥑 Un completíssim lot de productes ECO BonPreu pot ser teu fent clic aquí. Participa ara!

Comentaris