Els pans i les magdalenes que més triomfen a Mercadona tenen nom i sabor català

Són els pans de pessic de xocolata i de sucre morè i nous i les magdalenes de iogurt i integrals

Façana d'un supermercat Mercadona
Mercadona fabrica a Catalunya una gran varietat de productes | Cedida

Des de fa molt poc, els clients més fidels als supermercats Mercadona s'hauran pogut fixar que als prestatges de la brioixeria hi ha diversos productes nous que ja comencen a triomfar a tot arreu. Es tracta de dos nous pans de pessic, de xocolata i de sucre morè i nous, i les magdalenes de iogurt, les de xocolata i les magdalenes 100% integrals sense sucres afegits. De fet, aquests nous productes han tingut tan bona acollida que ja se n'estan venent 26.000 unitats cada dia.

Però el que més sorprendrà els clients, sobretot als de les comarques de Tarragona, no és la dolçor i esponjositat d'aquests pans de pessic i magdalenes, sinó que aquests brioixos s'estan fabricant molt a prop de casa seva: a Roda de Berà. L'empresa encarregada de proveir els productes és la catalana Pastisart, amb seu a Terrassa i plantes a Roda de Berà i Segòvia. 

El nou pa de pessic de cacau té trossets de xocolata a la massa i, a més, està fet amb iogurt natural, de la mateixa manera que les noves magdalenes. A més, tots aquests productes, ara més sucosos i tendres, estan elaborats sense conservants ni colorants.

Imatge de les noves magdalenes de Mercadona sense conservants ni colorants
Les noves magdalenes de Mercadona sense conservants ni colorants | Cedida


Comentaris

envia el comentari