El pa més saludable que trobaràs a un supermercat

L'article de Carrefour que t'ajudarà a mantenir la teva línia

Nova gamma de pa integral de Carrefour
Nova gamma de pa 100% integral de Carrefour | Food Retail

Menjar sa avui dia no és difícil, ja que molts supermercats ofereixen a preus assequibles moltes opcions saludables que no poden faltar en la nostra compra. Per menjar sa es necessita una dieta equilibrada: no només es tracta de menjar fruites i verdures, sinó que també podem menjar hidrats en formatintegral

El nou article de la cadena de distribució

Carrefour és un dels supermercats compromesos en oferir productes integrals. La cadena de distribució ha presentat la nova gamma de pa 100% integral dins de la seva pròpia marca. Per a la seva elaboració s'han utilitzat els següents ingredients: farina integral blat, aigua, sal, massa mare de blat deshidratada, sèsam, gluten blat, extracte vegetal, llevat, antioxidant e300 i enzims.

Segons Merca2, l'objectiu del llançament d'aquest nou producte ha estat oferir als clients un pa més complet des del punt de vista nutricional, ja que aporta fibra, proteïnes i vitamines del grup B. A més, compta amb un 25% de reducció de sal. Aquest article de producció local costa 0,99 euros i està disponible en tots els hipermercats, supermercats, estacions de servei i botiga en línia.

La gamma de pa 100% integral

Altres varietats que formen part de la nova gamma de pa s'elaboren amb farina 100% integral en les seves set referències: molletes, pa de motlle baix en greixos saturats i sucres, pa maxi burguer amb un alt contingut de fibra i font de proteïnes, pa de motlle sense crosta creat amb una nova recepta amb baix contingut en sucres, pa de motlle de 16 llesques, fogassa amb un alt contingut en fibra i pa de pita integral.

Com ha relatat Food Retail, les altres receptes dels pans 100% integral de Carrefour tenen com a principal element la farina del pa que s'elabora mantenint el segó, l'endosperma i el germen de blat del gra. Gràcies a la conservació del gra sencer, la gamma de productes de Carrefour manté totes les propietats de la matèria primera.


Comentaris

envia el comentari