ARA MATEIX

🚧 Els CDR tallen els principals accessos de Barcelona

ÚLTIMA HORA

🔴 Denuncien una agressió sexual a l'acampada de la plaça Universitat de Barcelona

Zara llença un pantaló que s'ha convertit en el preferit de les influencers

La peça és molt versàtil i es pot combinar amb molts complements a qualsevol època de l'any
El pantaló és elegant i versàtil | Zara

 

Sovint allò que menys esperes és el que més impressiona. I això li ha passat a Zara amb el llançament d'un pantaló que, a simple vista, sembla un més, però que té tots els números per a convertir-se en una de les tendències d'aquesta temporada, tal com explica 'La Coctelera'.

 

La seva aparició a Instagram ha arribat amb força, i ja són moltes les influencers que s'han deixat captivar per aquesta peça que denota elegància, comoditat, frescor i, sobretot, aposta segura per a tenir sempre a punt al fons d'armari.

 

 

El pantaló de Zara que està arrasant entre les influencers | Zara

 

Un pantaló perfecte per la seva forma 

El pantaló de Zara es tracta d'un de color camel, llarg fins als turmells i amb una marcada pinça que va de dalt a baix. Es lliga a la cintura i du dues butxaques que estan amagades amb el teixit de la cama. Per últim, el toc especial el dona un cinturó fet amb el mateix material del pantaló, que es tanca amb un subtil llaç i una sivella imitació de carey.

 

Quan veus el pantaló sense més, ja intueixes que té alguna cosa especial, ara bé, quan el veus posat: t'enamores. Els diferents 'looks' de les influencers que no han pogut esperar-se a lluir-lo, demostren que és una peça força versàtil i que, depèn de com la combinis, pots donar un toc més informal o elegant al teu estilisme. La seva llargària el fa ideal per a combinar-lo amb sabates esportives o, per contra, unes bones amb plataforma o taló.

 

 

Un color que combina gairebé amb tot

El mateix passa amb la part superior. És fàcil d'adaptar amb camises extravagants que li donin un toc viu, o amb samarretes llises i bàsiques, així com amb bodis que marquin bé la cintura i el cos. El seu color també el fa una aposta segura tant per la primavera com per la tardor, ja que és bastant neutre, combina amb moltes altres tonalitats i s'adapta a gairebé totes les estacions de l'any. Tot i el furor que està causant a les xarxes socials, el pantaló encara està disponible a gairebé totes les botigues de Zara i es pot aconseguir per només 29,95 euros.

 

Comentaris