Paula Echevarría aconsegueix esgotar una faldilla de Stradivarius després de lluir-la a Instagram

L'actriu espanyola ha vestit una 'look' de més de 650 euros on la peça que ha arrasat ha estat la més barata, de 25,95 euros, i que està a punt d'esgotar existències

 

Una publicación compartida de Paula Echevarria (@pau_eche) el

Paula Echevarría ha tornat a aconseguir que una de les peces que ha lluït recentment estigui a punt d'esgotar-se. L'actriu espanyola és un referent d'estil per a moltes i tot el que llueix acaba convertint-se en un autèntic èxit de vendes. Quan no és una brusa és un vestit, i no importa el preu que tingui, perquè acaba esgotant-se.

  

I això és exactament el que succeirà amb l'última faldilla que ha lluït en el seu perfil d'Instagram, on publica cadascun dels seus estilismes. Però a diferència del que pugui semblar, aquesta faldilla de Paula és un dels últims dissenys 'low-cost' de les botigues espanyoles i el pròxim en esgotar existències.

Stradivarius és el seu favorit

Echevarría ha comprat aquesta faldilla de Stradivarius per 25,95 euros. D'aquesta manera, tot i ser d'Inditex i de preu assequible, ha aconseguit que la faldilla de pell sintètica marró de tall 'midi' sigui la peça estrella de l'estilisme -i estigui a punt d'esgotar-se a la pàgina web-, tot i que l' ha combinat amb altres peces de firmes molt més cares.

Falda midi efecto piel asimétrica de Stradivarius, por 25,95 euros
Faldilla midi efecte pell asimètrica de Stradivarius, per 25,95 euros | stradivarius
 

Amb aquesta faldilla, l'actriu de 'Velvet' ha tingut present una de les tendències de la temporada, les faldilles 'midi'. Però no ha estat l'única peça de moda aquests mesos que ha lluït. Com ve sent un costum, Paula ha decidit vestir el seu cap amb una boina d'una de les seves signatures favorites: Fetitxe Suances, el preu és de 59,95 euros.

Peces molt més cares

Però aquesta boina era la segona peça més assequible del 'look' d'Echevarría després de la faldilla de Stradivarius. L'exparella de David Bustamante ha combinat la faldilla de polipell marró amb un jersei de brodats florals de la signatura Guess que costa 99 euros.

Els seus complements, a part de la boina, han estat unes originals sabates de vellut color blau nit de Martinelli, amb un preu de 119 euros. I una bossa de Sandro París que arriba als 295 euros. D'aquesta manera, Paula ha vestit un estilisme complet de més de 650 euros -comptant el rellotge exclusiu de Bratleboro- del qual el que més ha agradat ha estat la peça 'low-cost' del grup Inditex.


Comentaris

envia el comentari