Paula Echevarría aposta per la tendència dels serrells als vestits

La ‘influencer’ va estrenar un nou ‘look’ durant la presentació de la seva nova línia de maquillatge

Paula Echevarría en el lanzamiento de su 'Beauty Box'
Paula Echevarría durant el llançament del seu 'Beauty Box' | Instagram

 

Una de les persones més inspiradores en el món de la moda és, sense cap mena de dubte, Paula Echevarría. La ‘influencer’ sap combinar tots els elements que estan a la moda amb una gràcia i un estil especials. Per aquest motiu, el seu blog ‘Tras la pista de Paula Echevarría’ té molt d’èxit entre els seus seguidors i seguidores, ja que l’actriu utilitza aquesta plataforma per mostrar els seus ‘looks’ més atrevits i servir com a font d’inspiració per recrear les seves propostes.

Un vestit curt amb serrells

En aquest sentit, Paula va tornar a demostrar la seva capacitat per portar a la pràctica les noves tendències a la gala de presentació de la seva nova línia de maquillatge. En concret, la ‘influencer’ va sorprendre tothom amb un vestit curt de color blanc amb serrells. D’aquesta manera, tot i que a Madrid estava plovent, l’actriu va aconseguir evocar la primavera amb aquesta peça de roba.

Paula Echevarría en el lanzamiento de su 'Beauty Box'
Paula Echevarría va lluir un vestit de serrells de Sants Costura | Catalunyadiari.cat  

Pel que fa als altres detalls que presentava aquest vestit, es podria destacar la seva màniga llarga i el seu estil bohemi. Però l’element principal van ser els serrells, una de les tendències que arriben amb més força aquesta primavera. En aquest cas, Paula els va lluir a diferents parts del vestit com a la zona inferior i a les mànigues. A més, la combinació de tonalitats blanques, negres, blaves i grogues, atorgaven a la peça un toc fresc i dinàmic.

La firma autora del disseny

L’autora del vestit és Santos Costura, una firma espanyola que fa dissenys personalitzats elaborats a mà amb teixits de bona qualitat. Pel que fa a l’elecció per a Paula, la firma va encertar de ple perquè la ‘influencer’ va aconseguir ser el centre de totes les mirades.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida por Santoscostura (@santoscostura) el

Respecte a la presentació de la seva nova línia de maquillatge, l’actriu va donar a conèixer una edició limitada que compta amb la col·laboració de Puig. Es tracta d’una ‘Beauty Box’, una capsa que conté tots els productes que Paula considera essencials en el seu dia a dia i que pot ser un regal perfecte de cara al dia de la mare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida por Santoscostura (@santoscostura) el


Comentaris

envia el comentari