Paula Echevarría arrassa amb el seu 'look' primaveral de la firma Mango

L'actriu ha aparegut a les xarxes socials vestida d'americana i pantaló, de la firma Mango, i ha causat furor entre els seus seguidors

El conjunt de primavera perfecte el porta Paula Echevarría i és de Mango
El conjunt de primavera perfecte el porta Paula Echevarría i és de Mango | Paula Echevarría

Els vestits d’americana i pantaló són la tendència clau d’aquest 2019, imprescindible a l’armari de qualsevol noia que vulgui estar a l’última. Les ‘it girls’ ho saben, i no paren d’aparèixer en publicacions a les xarxes socials, lluint aquesta peça de vestir que està causant furor entre les ‘influencers’.

 

L’última en mostrar-se amb la tendència d’aquesta primavera és l’actriu Paula Echevarría, que fa uns dies va vestir-se amb un conjunt d’americana i pantaló per anar a dinar amb les amigues, i va decidir publicar el seu ‘look’ a les xarxes socials, que va esdevenir un autèntic èxit entre els seus seguidors. Què és el que més sorprèn del seu ‘look’? Que el conjunt que duia és de la firma Mango i que per tant, està a l’abast de totes les butxaques.

 

 

Un 'look' d'allò més primaveral

L’americana i pantaló que lluïa Paula Echevarría era de color blau cel amb estampat de ratlles, i de conjunt duia una samarreta bàsica de color blau cel també, i una bossa de mà de color negre en forma de sac, que acabava de donar el toc de glamur al conjunt; tot, de la firma Mango.

 

Americana i pantaló de ratlles de Mango

El pantaló i l'americana de ratlles que vestia l’actriu Paula Echevarría de Mango és el model que podem veure a continuació. Es tracta d'una americana de teixit de lli i amb ratlles blanques, coll de solapa i de llarg fins als malucs.Els dos botons amb què tanca l’americana són de color beix, la qual cosa fa que combini a la perfecció amb el to blau del conjunt.

 

La pots trobar a Mango per 49,99 euros i a part de color blau, hi ha l’opció d’adquirir-la en beix. El pantaló és també de lli, de tall recte i d'altura per sobre dels turmells. També es pot aconseguir en color blau cel o beix, per un preu de 29,99 euros.

 

El conjunt és de 'blazer' i pantaló de lli
El conjunt és de 'blazer' i pantaló de lli | Mango

El pantaló està disponible per 29,99 euros
El pantaló està disponible per 29,99 euros | MANGO
 
Per completar el 'look' tal com ho ha fet Paula Echevarría, només necessitarem una camiseta bàsica en blanc o en blau cel que es pot trobar a la web de Mango per 5,99, que a més a més, és de cotó orgànic. Per acabar-ho d'arrodonir i donar un toc d'estil al nostre dia a dia, ens faltarà la bossa de mà que duia l'actriu, que la podem trobar també a la web de Mango, per 29,99 euros
 
 

Comentaris

envia el comentari