Paula Echevarría i Irina Shayk: mateix vestit, diferents estils

Paula Echevarría i Irina Shayk han coincidit lluint el mateix vestit de la marca The Kooples i han tornat a protagonitzar un ‘duel d’estil’ a les xarxes socials

Paula Echevarría i Irina Shayk amb el mateix vestit de la marca The Kooples
Paula Echevarría i Irina Shayk amb el mateix vestit de la marca The Kooples | LA COCTELERA

Fa uns dies, durant la seva visita sorpresa al plató de ‘GH DÚO’, Paula Echevarría lluïa un vestit estampat de flors. Justament el mateix vestit que portava la model russa Irina Shayk en una foto que va penjar al seu Instagram.

Segurament que els seguidors de Paula i Irina estaran d’acord en el fet que els estils de cadascuna són bastants diferents, però va resultar que les dues van escollir el mateix vestit. El que sí que queda molt clar és que els estampats de flors tindran un protagonisme important aquest 2019.

El vestit de flors de la marca The Kooples

El vestit que van lluir Paula Echevarría i Irina Shayk és de la nova col·lecció de primavera-estiu 2019 de la marca francesa The Kooplesi es ven per 448 euros a la seva pròpia botiga ‘online’.

El vestit de la marca francesa The Kooples es pot aconseguir per 448 euros
El vestit de la marca francesa The Kooples es pot aconseguir per 448 euros | The Kooples

 

Es tracta d’un vestit curt, amb una obertura creuada a l’escot i màniga llarga. A més, porta un estampat de flors en tons vermells i verds i alguns detalls daurats. És un vestit glamurós que té un aspecte retro a l’estil dels inicis dels anys 80.

El ‘look’ que lluïa Paula Echevarría

Paula va lluir aquest vestit durant la seva visita inesperada al plató de ‘GH DÚO’ per parlar de la seva nova sèrie ‘Los nuestros 2’. Aquell mateix dia va completar el seu ‘look’ amb unes sandàlies metal·litzades, unes arracades gegants, cabell sense recollit i els llavis pintats de vermell.

Paula va publicar al seu Instagram una imatge del seu 'look' complet
Paula va publicar al seu Instagram una imatge del seu 'look' complet | INSTAGRAM

 

Aquest ha estat el ‘look’ que més debat ha generat de Paula Echevarría sense dubte, i no només per haver coincidit amb el mateix vestit que Irina Shayk, sinó perquè els seus seguidors han considerat que no ha estat l’‘outfit’ que millor li quedava a Paula. Tot i això, el vestit en qüestió continua guanyant adeptes.

El ‘look’ que lluïa Irina Shayk

Per la seva banda, Irina Shayk, que ha estat contractada com a imatge de The Kooples per aquesta temporada. ,va publicar al seu compte d’Instagram una foto seva amb el mateix vestit de flors i una bossa de mà negre de la mateixa marca però amb un estil propi totalment diferent del que va mostrar Paula Echevarría.


Comentaris

envia el comentari