Paula Echevarría i Mango proposen el ‘look’ perfecte per anar a la feina

La ‘influencer’ proposa combinar uns pantalons i una americana d’estil clàssic amb una samarreta i unes vambes

Paula Echevarría
Paula Echevarría sap com reinventar un 'look' clàssic de Mango | Paula Echevarría

 

Paula Echevarría ha tornat a demostrar que és una font d’inspiració en el món de la moda. En aquest cas, ha sorprès els seus seguidors amb un conjunt d’americana i pantalons de color blau marí que es poden comprar a Mango. La ‘influencer’ ha combinat a la perfecció aquestes peces de roba per ser el centre d’atenció a l’oficina o a qualsevol esdeveniment laboral.

‘Looks’ assequibles a totes les butxaques

Paula Echevarría luce un traje azul marino de Mango
El 'look' d'oficina de Paula està format per pantalons, americana i vambes | Paula Echevarría  

El bon gust que té Paula a l’hora de vestir és un fet innegable. De manera habitual, l’actriu comparteix amb els seus fans diferents ‘outfits’ al seu compte d’Instagram i al seu blog ‘Tras la pista de Paula Echevarría’, els quals tenen molt bona acollida entre els usuaris. Un dels punts forts de les seves propostes és que utilitza peces de roba que es poden adquirir per un preu reduït. D’aquesta manera, els seus seguidors poden recrear els ‘looks’ fàcilment sense haver de gastar massa diners en aconseguir copiar el seu estil.

Una de les últimes apostes de Paula ha sigut combinar uns pantalons i una americana de color blau marí amb una samarreta blanca i vermella. Aquesta combinació suposa un pas endavant en la visió d’aquestes dues peces de roba com a elements restringits a l’armari masculí i massa formals per poder portar un dilluns qualsevol a la feina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida por Paula Echevarria (@pau_eche) el

Un toc informal gràcies als complements

A més, per aconseguir donar un toc juvenil a l’’outfit’, la ‘influencer’ ha triat unes vambes blanques de la marca Adidas Continental 80, una bossa de color vermell de Bulgari i unes ulleres de sol de Tommy Hilfiger. L’elecció d’aquesta combinació no és casual,  ja que aquesta mena de peces es troben entre les tendències d’aquest any que proposen barrejar l’estil clàssic amb un aire més fresc i dinàmic. El resultat és un conjunt perfecte per anar a la feina o gaudir d’un esdeveniment informal però amb un toc elegant.

Les persones interessades a recrear aquest ‘look’ de Paula Echevarría poden trobar les dues peces principals a la botiga Mango. En concret, l’americana, que presenta un coll de solapa i botons decoratius, es pot comprar per 49,99 euros. D’altra banda, els pantalons tenen un preu de 29,99 euros.

Americana de Mango traje
L'americana de Mango també es pot combinar amb altres peces de roba | Mango  
Pantalón recto con pinzas de Mango
Els pantalons són rectes i amb pinces | Mango  

Comentaris

envia el comentari