Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Secció de perfumeria d´una botiga de Mercadona

El perfum de Mercadona que dureu tot l'estiu: un toc picant

És una d'aquelles novetats que ara causen furor per a les nits estivals per la seva olor luxosa i duradora

Mercadona va llançar fa uns mesos un perfum que no ha deixat ningú indiferent. Ara, amb l'arribada de l'estiu, ja s'ha convertit en el més buscat per als que busquen un toc sensual.

Es tracta d'un producte innovador que causa sensació entre els consumidors gràcies a la seva fragància única. Això, unit al seu preu irresistible, en fan una de les millors opcions de la perfumeria.

Aquest és el perfum de Mercadona més irresistible

El perfum de què parlem és el Petals de Mercadona. Es tracta d'una fragància que es distingeix per l'aroma fresca i floral, evocant el millor de la primavera i l'estiu.

Perfum Petals de la línia Extractes de Mercadona
El perfum de Petals de Mercadona és el favorit de l'estiu | Mercadona

Aquest perfum ha estat creat amb una acurada selecció de pètals de flors, cosa que li confereix una fragància natural i duradora. Els experts en perfumeria de Mercadona han treballat àrduament per desenvolupar una fórmula que no només sigui agradable a l'olfacte, sinó que també tingui una fixació excel·lent a la pell.

Les seves notes superiors són una combinació de flor de pebre rosa, amb una aroma lleugera i cítrica i les seves notes mitjanes, com l'iris, posen el toc floral. Les notes de fons de pàtxuli ho fan encara més càlid.

L'envàs de l'extracte de pètals també mereix una menció especial. Mercadona ha optat per un disseny elegant i minimalista, que reflecteix la puresa i la frescor de la fragància. A més, l'empresa ha pres mesures per garantir que el packaging sigui sostenible utilitzant materials reciclables i reduint l'ús de plàstics.

Ampolles de perfum blanques i negres amb etiquetes de colors sobre una superfície de fusta i pedra.
Forma part de la col·lecció Extracts de Mercadona | Mercadona

El perfum Petals ofereix la millor relació qualitat-preu

Un dels aspectes més destacats de l'extracte de pètals de Mercadona n'és el preu. A diferència d'altres perfums d'alta gamma, aquest producte s'ofereix a un cost molt accessible de 14 euros.

Això ho converteix en una opció ideal per als que volen gaudir d'una fragància de qualitat sense gastar una fortuna. Mercadona ha demostrat una vegada més que és possible oferir productes d´alta qualitat a preus competitius. De fet, és una de les marques preferides dels consumidors.

Des del llançament, l'extracte de pètals ha rebut nombroses crítiques positives. Els usuaris destaquen la seva aroma agradable i la seva durabilitat, així com la seva excel·lent relació qualitat-preu. A les xarxes socials molts consumidors han compartit les seves experiències positives amb aquest perfum, cosa que ha augmentat la seva popularitat.