Pilar Rubio crea la seva botiga de roba a Internet: MyShopList

La majoria de peces de roba que proposa però, no són aptes per a totes les butxaques, ja que algunes es troben al voltant dels 200 euros

Pilar Rubio crea la seva pròpia botiga de roba
Pilar Rubio crea la seva pròpia botiga de roba | INSTAGRAM

Pilar Rubio té molt bon gust per la roba, això ho demostra cada vegada que publica els seus estilismes a les xarxes o es presenta en alguna aparició pública. Ara, la seva afició per la moda l’ha dut un pas més enllà: ha decidit crear la seva pròpia botiga electrònica de roba i convertir-se així en empresària.

La col·laboradora de ‘El Hormiguero’ es mostrava així d’entusiasmada a les xarxes després d'estrenar la seva botiga de roba anomenada MyShopList: «Bon dia! Per fi la nostra botiga de roba @pilarrubio_myshoplist està disponible. Podeu trobar tots els ‘looks’ a www.pilarrubio.com».

 

Una botiga multi marca on presenta els seus estilismes

El projecte l’ha creat en col·laboració amb l’estilista Raquel Costa i es tracta d’una botiga multi marca on es poden trobar els estilismes de capçalera de Pilar Rubio, tots dissenyats per Raquel Costa. Segons explicava la dona de Sergio Ramos: «ens encanta descobrir marques i per descomptat divertir-nos creant i interpretant la moda a la nostra manera». D’aquesta manera els seus seguidors poden copiar el seu ‘look’ amb facilitat. La majoria dels dissenys però no estan a l’abast de totes les butxaques, ja que és sabut per tots la predilecció que té Pilar Rubio per la roba cara.

Jaqueta de brillants

Un bon exemple d’això és la jaqueta que es veu a continuació. Una ‘bomber’ poc habitual que destaca per estar plagada de lluentons perquè qualsevol que la porti, destaqui i acapari l'atenció de tothom. Una peça amb caràcter, com la mateixa Pilar Rubio, que combina perfectament el color platejat predominant amb un teixit llis de color marró. Es pot aconseguir a la seva botiga per 229,95 euros.

 

Pilar Rubio amb jaqueta de lluentons
Pilar Rubio amb jaqueta de lluentons | Instagram

 

Texana pel dia a dia

Seguint amb els brillants, per un estilisme no tant ‘cridaner’ i més del dia a dia, Pilar Rubio proposa aquesta jaqueta texana amb discrets brillants a les costures. Ideal com a fons d’armari, és molt versàtil perquè es pot dur tant en les ocasions especials com en la vida quotidiana. El preu, 181,90 euros.

 

Jaqueta texana bàsica amb brillants
Jaqueta texana bàsica amb brillants | INSTAGRAM

 

Vestit de lluentons

Definitivament, Pilar Rubio sent debilitat pels lluentons. Un dels vestits més sol·licitats és un disseny espectacular en color blau cel, plagat de brillants en la seva totalitat; un vestit que sens dubte farà destacar qualsevol noia que el porti. A l’altura dels genolls i de màniga curta, és un article fresc i perfecte pel temps que ve, ideal per assistir a un casament d’estiu o a qualsevol esdeveniment.

 

Vestit de lluentons blau cel
Vestit de lluentons blau cel | INSTAGRAM

 

Dissenys aptes per a tothom

Pilar Rubio però, és conscient que no tothom que la segueix té un alt poder adquisitiu per poder permetre’s roba amb aquests preus. És per això que també ha decidit apostar per peces més econòmiques que de la mateixa manera, s’adapten perfectament al seu estil despreocupat i trencador.

Mitjons alts

Uns mitjons alts d'estil bàsquet és l’article més econòmic que apareix a la botiga de la col·laboradora. Uns mitjons de color blau i taronja ideals per donar un toc esportiu a qualsevol ‘look’, i que es poden adquirir per només 30 euros.

Mitjons alts estil bàsquet
Mitjons alts d'estil bàsquet | MYSHOPLIST

 

Top de llenceria

El top d'estil llenceria ja és un clàssic i s’ha convertit en una peça molt habitual que està marcant tendència. És per això que Pilar Rubio ha decidit oferir la seva opció en negre, que combina tant amb uns pantalons de xandall com amb uns texans. En definitiva, una peça molt versàtil per un preu de 34 euros.

 

Pilar Rubio lluint un top de llenceria
Pilar Rubio lluint un top de llenceria | MYSHOPLIST

 

Granota llarga

Una peça de roba que no falla mai i s’ha convertit en un article imprescindible en el vestidor de qualsevol noia són les granotes, ja que resulten perfectes per a qualsevol ocasió, a la vegada que són comodíssimes i ideals pel dia a dia. Una granota de mitja màniga, negra i pràctica és la que ha triat Pilar Rubio, acabada amb botons a la part de l’escot; la trobaràs per un preu de 49,50 euros.

 

Pilar Rubio ab un mono bàsic negre
Pilar Rubio amb una granota bàsica negra | MYSHOPLIST

 

 


Comentaris

envia el comentari