IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Polèmica a les xarxes per l'ús excessiu d'envasos de plàstic a Carrefour

Un usuari va publicar una fotografia on es veu que s'utilitza un gran envàs per a dues patates

Carrefour
Carrefour ha rebut crítiques per l'embalatge dels seus productes | Catalunya Diari

La societat està cada vegada més conscienciada sobre la necessitat de preservar el medi ambient. Un dels àmbits més destacats en aquesta lluita és la disminució en l'ús dels plàstics. En aquest sentit, molts supermercats han començat a treballar per fer la seva aportació en la creació d'un món més sostenible i limiten l'ús del plàstic a l'hora d'envasar els seus productes i aliments. Tot i això, encara se segueixen fent virals vídeos i fotografies d'algunes botigues on es continua utilitzant de manera excessiva el plàstic.

El cas de Carrefour

Aquest ha sigut el cas de Carrefour, ja que recentment un usuari va penjar a Twitter una imatge on es pot veure la particular manera que té la multinacional francesa de presentar dues patates. «De veritat s'han de vendre dues patates així?». Amb aquesta pregunta es qüestionava l'autor de la fotografia si era ètic utilitzar un gran envàs de plàstic per a dues patates.

La resposta d'altres usuaris no es va fer esperar i, en un moment, el supermercat va rebre tota mena de crítiques per la seva manca de preocupació pel medi ambient. La gran majoria van mostrar la seva indignació amb Carrefour per utilitzar una gran quantitat de plàstic per presentar només dos aliments.

Altres crítiques al supermercat

Però la polèmica no es va quedar aquí. Després de fer-se viral la fotografia i de rebre molts comentaris, altres usuaris de Twitter van voler fer la seva aportació a la causa amb la publicació d'altres exemples de l'ús excessiu de plàstic en els productes per part de la multinacional francesa. D'aquesta manera, les xarxes socials es van omplir d'imatges de mandarines o formatge presentats d'una forma poc sostenible.

Ironia per denunciar la situació

De manera paral·lela a les crítiques més contundents, també es van fer virals altres comentaris que denunciaven la situació de manera irònica i sarcàstica. En aquest sentit, es va dir que potser la política d'embalatge de Carrefour només tenia l'objectiu de mostrar el seu respecte als tubèrculs. També es va comentar, que era curiós com el plàstic s'utilitzava de manera indiscriminada si es destinava a envasar els aliments i, en canvi, les bosses no eren gratuïtes.


Comentaris

envia el comentari