Muntatge d´un centre comercial desenfocat de fons i a sobre la cara d´una noia sorpresa

El popular centre comercial que tancarà les portes per sempre a Espanya: la data

Aquest conegut centre tancarà després del fracàs dels seus negocis

Els centres comercials sempre han tingut una gran popularitat. Són una estupenda opció d'oci i entreteniment on tant famílies com amics s'ajunten per passar una bona estona i aprofitar el seu temps lliure.

Són moltes les ciutats on triomfen i on presenten una gran alternativa tant a l'estiu com a l'hivern. Així mateix, destaquen per comptar amb una gran varietat de botigues que permeten trobar qualsevol cosa que necessitem.

A l'interior, s'hi poden trobar botigues de qualsevol mena, però també restaurants, cinemes i fins i tot opcions d'oci com les pistes de bitlles. Tot i això, no tots tenen la mateixa sort. De fet, n'hi ha a Espanya un de molt conegut que està a punt de tancar.

El centre comercial, un espai per compartir

Quan pensem en un centre comercial ho fem en aquest espai on la gent s'ajunta per fer les compres i gaudir de l'oci. Solen estar molt concorreguts, sobretot els dies del cap de setmana.

Muntatge d'un fons desenfocat d'un centre comercial i mig cos d'una noia amb 4 bosses de compra i la targeta a la mà
La imatge que ens ve de centre comercial és un espai amb molta gent. | 89Stocker, Getty Images Pro

Passejar, comprar, gaudir d'una bona pel·lícula o d'una tarda de bitlles… Són infinites les coses que pots fer-hi a l'interior. Tot i això, sembla que l'extensa oferta d'aquests llocs no acaba d'encaixar de la mateixa manera a totes les ciutats. És el cas d'aquest en concret.

Aquest és el popular centre comercial que tancarà les seves portes

El centre comercial que està a punt de tancar les seves portes és l'Equinoccio de Valladolid, que també és un dels que té més història al nostre país. Es tracta d'un referent a la ciutat que no es pot mantenir.

En l'actualitat, el centre comercial té els dies comptats pel fet que la majoria dels seus negocis han acabat per tancar. De fet, ja és només qüestió de temps que aquesta macrobotiga, que abans va ser referent a Valladolid, tanqui completament les portes al públic.

Dins del centre de Valladolid només queda un negoci

Crida l'atenció que, avui dia, només hi ha un negoci dins d'aquest centre comercial que pot sobreviure. Es tracta de la popular pista de bitlles Bowling Sport, que també ha estat l'encarregada que l'Equinoccio de Valladolid no s'enfonsi del tot.

Han estat diverses les males notícies que ha rebut aquest centre comercial des de fa un temps. El seu espai d'esbarjo i bars va desaparèixer fa uns anys i al seu lloc es va posar una zona esportiva i de pàdel. Tot i això, aquesta també va tancar. A això se li va unir el tancament del seu cinema, que va suposar un dels últims revessos per al centre.

Plànol de la Bolera Bowling Sport, ubicada al centre comercial Equinoccio de Valladolid
La pista de bitlles serà l'únic espai que sobreviurà, ja que té contracte fins al 2029. | Bolera Bowling Sport

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades de CATALUNYA al WhatsApp!

La data en què tancarà l'Equinoccio de Valladolid

Ara, tot apunta que el va ser un dels centres comercials més importants d'Espanya tancarà les seves portes el pròxim 31 d'agost. Aquesta és la data que l'empresa propietària ha posat per posar punt final a l'aventura de l'Equinoccio.

No obstant això, sí que hi haurà un negoci que seguirà dret. Es tracta, de nou, de la pista de bitlles Bowling Sport, que continuarà al local que ocupa al centre. I és que el seu contracte estarà en vigor fins a l'any 2029. De moment, si no hi ha acord, hi continuarà.

En què es convertirà aquest centre comercial

L'edifici on es troba l'Equinoccio de Valladolid ja fa força temps que està a la venda. Es tracta d'una propietat adjudicada, tot i que des de Banco Santander han confirmat que valoren totes les possibilitats per saber en què es pot convertir en el futur.

Com afirmen: «La propietat valora diferents alternatives. S'està estudiant què fer amb l'immoble». A més, afegeixen que: «Es vendrà si hi ha comprador. Hi ha altres opcions que estudiem en cas que no hi hagi comprador».