Establiment de Mercadona des de l'exterior

El popular producte de Mercadona que arrasa a les xarxes: «És espectacular»

L'empanada de pollastre i bolets de Mercadona està deliciosa

Mercadona causa autèntic furor amb la seva empanada de pollastre i bolets. La companyia valenciana li posa fàcil als seus consumidors amb els seus productes saborosos a preus assequibles. No només tenen èxit les seves marques blanques Hacendado, Deliplus i Bosque Verde, sinó que també arrasa amb la seva secció de fleca i pastisseria.

Mercadona té experiència en arribar al cim a les xarxes. Encara que molts dels articles de supermercat valencià agafen una gran popularitat, hi ha alguns que aconsegueixen causar veritable commoció.

Es pot comprovar aquest fet si observes els comentaris dels usuaris a les xarxes socials sobre el producte en qüestió. I és que la popular cadena sap crear per conquerir a gran part de la població.

Ja us hem informat sobre el gel exfoliant Deliplus i la xocolata Hacendado Fussion. També us hem parlat sobre el cacauet en pols desgreixat + Proteïnes Hacendado.

Ara venim a parlar-vos d'un deliciós plat que té molta fama al nostre país: l'empanada. Aquest aliment és perfecte perquè, a més de ser econòmic, ens salva de molts menjars i sopars. És una opció ideal per aquells dies en els quals no tenim res o que tenim pressa.

Hi ha una gran varietat de sabors d'aquest deliciós plat, però n'hi ha un en concret que ha creat autèntic enrenou. T'ho expliquem tot sobre ell.

L'empanada de pollastre i bolets de Mercadona

L'empanada farcida de pollastre, bolets i crema de formatge de Mercadona ha aconseguit enamorar a gran part dels consumidors. Aquest deliciós producte es prepara al forn de Mercadona, i la peça de 500 grams té un preu de 3,50€. No està gens malament, no?

Com us dèiem, molts usuaris han decidit publicar aquest plat preparat a través de la xarxa social Twitter.

«Em podria alimentar únicament de l'empanada de pollastre i bolets del Mercadona» explica un usuari.

[Tweet]1438811313212465153[/tweet]

«És l'empanada de pollastre i bolets del Mercadona la millor del món?» «Sí», publica un altre usuari.

[Tweet]1438062509617991681[/tweet]

«És que no em cansaré mai d'ella» comenta una altra amant del plat.

«Hi ha coses boníssimes, i després hi ha l'empanada de bolets i pollastre de Mercadona, que és espectacular» explica una altra usuària.

Sens dubte, aquest plat preparat ha aconseguit conquerir els seus clients, cosa que no ens estranya. És una alternativa deliciosa, ràpida i assequible pels nostres dinars i sopars.

El supermercat valencià té altres varietats, com l'empanada bolonyesa, la de verdures o la clàssica farcida de tonyina.

[Tweet]1379183659199164428 [/ tweet]

Els tequeños Hacendado arrasen a Mercadona

A més de l'empanada, Mercadona també triomfa entre els consumidors amb dues novetats.

En primer lloc tenim als tequeños de formatge Hacendado, que són uns palets de formatge fresc embolicats en una cruixent massa.

Es poden trobar a la secció de congelats i cada caixa té un preu de 4€. Són perfectes per servir com a aperitiu abans dels àpats dels sopars.

Com us dèiem, els tequeños també han aconseguit conquistar als clients. Tot i això, segons alguns usuaris de xarxes, encara no estan disponibles a tot el país.

D'altra banda, un altre saborós producte que promet ser un èxit en vendes són les galetes farcides d'avellana. El preu per cada bossa de 172 grams és d'1,20 € i tenen molt bona pinta.

Mercadona sap com satisfer les necessitats dels consumidors, cosa que demostra dia a dia. I tu, has provat algun d'aquests tres productes?