Ficar les mitges a la nevera redueix les possibilitats que surtin carreres

És un truc genial per evitar haver de comprar recanvis i estalviar diners
Un truc infal·lible perquè les mitjanes es trenquin menys | Unsplash
 

 

Denise Caldwell, una estilista professional, ha descobert un truc increïble que promet alegrar la vida a moltes dones. Amb el seu sistema es redueixen les possibilitats que es produeixin les molestes carreres a les mitges, que gairebé sempre obliguen tirar-les a les escombraries.

 

Així, les noies poden estalviar molts diners allargant la vida útil de les mitges i evitant haver de comprar nous recanvis. El truc, a més, és molt senzill i molt fàcil d'utilitzar: només cal ficar les peces de roba al congelador.

Encara que soni estrany, és una qüestió de física. Com explica 'The Sun', perquè tingui efecte no es pot posar de qualsevol manera, sinó que s'han de col·locar d'una forma específica: cal remullar-les amb aigua, ficar-les en una bossa de plàstic i tot seguit introduir-les al fons del congelador.

 

A partir d'aquí, només cal esperar que es congelin durant la nit. L'endemà es retiren, es deixen al radiador perquè s'assequin i, en acabar, ja estaran llestes per utilitzar-les.

 

La física haurà aconseguit, llavors, que el fred endureixi les fibres del teixit fent-les més resistents a la fricció i als trencaments. Curiosament, i per raons una mica diferents, el mètode també ajuda a mantenir el color de la roba, fins i tot després de diversos rentats.

Només cal posar-les a la nevera | The Sun