Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de fons duna persona prenent alguna cosa en una tassa i una altra imatge duna dona amb gest sorprès i una altra dun termo

La pràctica japonesa per perdre pes en 2 setmanes bevent només aigua

T'expliquem la seva tècnica mil·lenària per perdre pes en dues setmanes gairebé sense esforç i fent una cosa molt sana

T'agradaria saber el secret dels japonesos per mantenir-se prims i saludables? No es tracta només de menjar sushi i te verd, sinó de seguir una tècnica mil·lenària que consisteix a beure aigua tèbia en dejú. Aquesta pràctica, coneguda com a Sayu, té múltiples beneficis per a l'organisme, entre ells, ajudar a perdre pes de forma natural.

L'aigua és un element essencial per a la vida i el bon funcionament del nostre cos. El 60% del nostre pes corporal està compost per aigua, i aquesta compleix funcions vitals com ara regular la temperatura, transportar nutrients i oxigen, eliminar toxines, lubricar les articulacions i protegir els òrgans.

Per això, és important mantenir una bona hidratació cada dia. Però no sols importa la quantitat d'aigua que bevem, sinó també la qualitat i la temperatura. L'aigua tèbia té propietats terapèutiques que la freda o la calenta no té.

Segons la medicina tradicional xinesa, l'aigua tèbia ajuda a equilibrar el yin i el yang del cos, harmonitzant l'energia vital. A més, si està tèbia afavoreix la digestió, estimula el metabolisme, millora la circulació, alleuja el dolor i redueix la inflamació.

De fet, aquestes són les seves qualitats que la converteixen en una pràctica mil·lenària que prové directament des del Japó. I que consistiria en l'ús de l'aigua amb una finalitat clara: aprimar-se i tenir un pes normal.

En què consisteix la pràctica japonesa per perdre pes?

Coneguda amb el nom de Sayu, es tracta d'una pràctica que consisteix a beure uns 650 mil·lilitres d'aigua tèbia (uns 3 o 4 gots) en dejú, és a dir, només aixecar-se i abans d'esmorzar.

Es recomana esperar uns 45 minuts després de beure l'aigua per menjar una mica sòlid. També s'aconsella fer gàrgares amb aigua salada abans de ficar-se al llit, per prevenir infeccions a la gola i la boca.

Quins beneficis ofereix la tècnica Sayu?

Els beneficis d'aquesta pràctica són nombrosos i variats. Entre ells, es destaquen els següents:

Depura l'organisme

L'aigua tèbia ajuda a eliminar les toxines i les deixalles que s'acumulen al cos, especialment al fetge i els ronyons. Així s'eviten problemes com el restrenyiment, la retenció de líquids, les infeccions urinàries i les pedres al ronyó.

¿Nos depura un vaso de agua caliente en ayunas?

Ajuda a perdre pes

Igualment, Sayu també és útil a l'hora d'aprimar-se, precisament perquè accelera el metabolisme i augmenta la crema de calories. També produeix una sensació de sacietat que redueix la gana i evita els desitjos. A més, en millorar la digestió i l'eliminació de toxines, es preveu l'acumulació de greix a l'abdomen.

Prevé malalties

Reforça el sistema immunitari i prevé malalties com l'artritis, la diabetis, les malalties cardiovasculars i les malalties pulmonars. També ajuda a combatre els virus i els bacteris que causen refredats, grips, bronquitis i pneumònia.

¡Comienza a desintoxicar tu cuerpo con el método SAYU!

Millora la pell

Si practiques el Sayu també ajudes a hidratar la pell des de dins i li dona un aspecte més jove i lluminós. També ajuda a prevenir l'acne, les arrugues i les taques, en netejar els porus i eliminar les impureses.

Com l'hem de prendre per gaudir dels seus beneficis?

Per notar els efectes positius del Sayu, cal ser constant i fer-la cada dia durant almenys dues setmanes. Tot i això, per obtenir millors resultats, es recomana convertir-la en un hàbit permanent. Per descomptat, també és important portar una dieta equilibrada i fer exercici físic regularment.

Si vols provar aquesta tècnica japonesa per perdre pes en dues setmanes bevent només aigua, pots afegir-hi algun ingredient natural com llimona, gingebre o mel. Són opcions ideals per potenciar els seus beneficis i donar-li més gust.

Recordeu que l'aigua ha d'estar tèbia, no gaire calenta ni massa freda. I si tens algun dubte o algun estat mèdic especial, consulta amb el metge abans de començar.