ÚLTIMA HORA

🚨 Sanitat obre la porta a mantenir els confinaments perimetrals per Nadal

Primark causa furor amb la seva nova col·lecció d'Aladdín

En les botigues de tot el món es podran trobar objectes de decoració per a la llar de la mítica pel·lícula de Disney

Primark triomfa a l'Estat.
Imatge d'arxiu d'una nova botiga de Primark | Cedida

 

Primark ha concedit els desitjos de molts fans de la marca i de les pel·lícules Disney amb el seu últim llançament. Com si es tractés d'un geni, els creatius de Primark han fregat el llum màgic i han posat a la venda els dissenys més exclusius de la pel·lícula Aladdín.

A les botigues de tot el món, fins i tot a Espanya, es podrà comprar la col·lecció de llar inspirada en Aladdín i el geni del llum, que compleix amb tots els desitjos d'un gran fan del món màgic de Disney i les pel·lícules de dibuixos de més èxit.

Els nous productes de la col·lecció d'Aladdín

En aquesta nova col·lecció de Primark d'Aladdín es podran trobar dissenys de coixins i jocs de llençols, marcs de fotos, tasses i guardioles, amés d'altres objectes de decoració per un preu que en cap cas supera els 20 euros.

Imagen de la campaña de la nueva colección de Aladdín de Primark
Imatge de la campanya de la nova col·lecció d'Aladdín de Primark | Primark

Podem trobar, per exemple, un cobrellit reversible amb estampats florals, àrabs i el llum màgic per un preu de 20 euros. Els coixins a joc, de forma circular i amb la silueta de la princesa Jasmine, costen 6 euros, i la manta de tacte suau amb el mateix estampat, 5 euros.

Més productes per a la llar de Primark

Però a més de roba de llit, es poden comprar tovalloles petites per 3 euros o un conjunt de pijama del geni del llum per 15 euros. No obstant això, la peça més destacable és una bata de color blau clar del geni amb caputxa per 12 euros.

Algunos de los diseños de la colección de Aladdín de Primark
Alguns dels dissenys de la col·lecció d'Aladdín de Primark | Primark.
 

Pel que fa a altres objectes per a la llar i decoració, es poden adquirir sotagots, guardioles, teteres, marcs de fotos, i fins i tot una tassa amb la cara del geni del llum de la pel·lícula d'Aladdín. Tots aquests objectes no superen els 6 euros i són una gran forma de decorar una habitació inspirada en aquesta pel·lícula.

Imagen de la campaña de la nueva colección de Aladdín de Primark
Imatge de la campanya de la nova col·lecció d'Aladdín de Primark | Primark.
 
Imagen de la campaña de la nueva colección de Aladdín de Primark
Imatge de la campanya de la nova col·lecció d'Aladdín de Primark | Primark.  

Altres coleccions de Primark

Primark ha apostat aquest darrer cop per nous dissenys inspirats en la pel·lícula de Disney Aladdín. Però en les seves botigues també es poden trobar objectes de decoració i per a la llar d'altres pel·lícules, com de 'La Bella i la Bestia' amb la seva tassa Xip, o de la gateta Hello Kitty.

I fins i tot els clients de Primark van aplaudir la decisió de la signatura quan va crear dissenys de la famosa pel·lícula 'Harry Potter', plasmant els personatges, cases de l'escola de màgia, fetilleria  de Hogwarts i altres objectes màgics en innombrables productes, no solament per a la llar, sinó pijames, espardenyes, bosses i roba de vestir.


Comentaris

envia el comentari