Una botiga de Primark

La increïble idea de Primark per guanyar més diners

La cadena de roba ha introduït en el seu catàleg una sèrie de productes que estan triomfant

Primark  és, sense cap mena de dubte, una de les marques de moda que més agrada a tot el món, gràcies a l’èxit de la seva  gran varietat de productes a preus econòmics i, molts d’ells, basats en series literàries, com ‘Harry Potter’ i ‘Joc de Trons’, o sèries de televisió com ‘Friends’ i els ‘Simpsons’.

Roba per a mascotes, la nova col·lecció de Primark

Tanmateix, els directius de l’empresa volen continuar creixent i incrementar les seves vendes, per això constantment busquen noves idees  i la darrera que han aconseguit per guanyar més diners  és, ni més ni menys, que oferir als seus clients  tota una varietat de peces de roba destinades per a les mascotes.

Disfressa de la nova col·lecció de roba per a mascotes de Primark, gener del 2020
Una de les disfresses que ofereix Primark en la seva nova col·lecció de roba per a mascotes | Primark

En aquest sentit, cap a finals del 2019, Primark va començar a vendre una col·lecció nova per a gossos i gats, amb articles molt originals que costen només entre 5 i 10 euros, aconseguint augmentar el seu creixement. D’aquesta manera pots disfressar la teva mascota d’unicorn, de zebra i, fins i tot, d'arbre de Nadal. Però, a més a més, la cadena irlandesa també ofereix pels nostres estimats animalsdes de joguines fins a collarets, passant per impermeables.

També et pot interessar...