Primark i H&M treuen una col·lecció de disfresses de Halloween

A les tendes ‘low-cost’ ja es poden trobar dissenys originals i terrorífics per celebrar la nit del 31 d’octubre

Imagen de la campaña de Halloween de H&M
Imatge de la campanya de Halloween d'H&M | H&M

Queden pocs dies perquè arribi el dia de Tots Sants. Una festivitat que a Catalunya tradicionalment s’ha celebrat menjant castanyes i panellets i a la qual en els últims anys també s’hi ha sumat la nit de Halloween. Una tradició americana que ja s’ha estès per tot el món, ha arrelat en la nostra societat i que les botigues de roba ‘low-cost’ com Primark o H&M tampoc volen desaprofitar.

Als Estats Units, la vigília de Tots Sants és un moment esperat per tots els nens, que surten al carrer disfressat d’esquelets, bruixes o mòmies i van per les cases demanant caramels amb el conegut joc ‘Truc o tracte’.  A la resta del món, però, això no és tan habitual, encara que sí que ho és vestir-se amb una disfressa de monstre i espantar a la gent.

Prendas de H&M para Halloween
Disfresses d'H&M per Halloween | H&M

 

Per això, les botigues ‘low-cost’ no volen desaprofitar la seva oportunitat i treuen diverses disfresses per tots els gustos, alguns d’allò més originals. H&M i Primark, per exemple, tenen col·leccions pròpies amb disfresses per menys de 30 euros tant per a home i dona com per a nens petits.

Prendas de H&M para Halloween
Disfresses d'H&M per Halloween | H&M

 

H&M i Primark, un estil diferent per Halloween

H&M compta amb una gran varietat de peces femenines per a Halloween on destaquen les més sorprenents i sensuals, com una granota negra d'esquelet daurat per 29,99 euros; una disfressa d'arlequí en blanc i negre per 29,99 euros o un 'body' semitransparent amb un esquelet dibuixat per 19,99 euros.

Tot i no ser Carnaval, però, també es poden lluir disfresses d’allò més estrafolàries i que no facin por. Per això, la firma sueca també ha tret disfresses amb estil pijama d’unicorn o de granota Gustau per 34,99 euros i disfresses de ren, jugador de rugbi o sirena per menys de 40 euros.

Prendas de H&M para Halloween
Disfresses d'H&M per Halloween | H&M

 

Freddy Krueger, la disfressada que més triomfa entre els homes

Els homes també poden escollir diferents disfresses de Halloween, tot i que a H&M tenen clar que l’aposta és Freddie Krueger. Per això, han tret un jersei de ratlles vermelles i blanques com el que portava el protagonista de la pel·lícula ‘Malson al carrer Elm’ per 39,99 euros. A més, també s’hi poden trobar calaveres o personatges de pel·lícules de por com Chucky en dessuadores, samarretes i, fins i tot, roba interior i accessoris. Tot per menys de 30 euros.

Prendas de H&M para Halloween
Disfresses d'H&M per Halloween | H&M 

També hi ha disfresses per a nens

Les disfresses per als més petits de la casa tampoc podien faltar a les botigues ‘low-cost’. Tant H&M com Primark han llençat col·leccions infantils de Halloween per menys de 30 euros. Entre els més destacats hi ha granotes i samarretes d’esquelets a partir de 9,99 euros, així com samarretes estampades amb calaveres, carabasses o Dràcula.

Per a les nenes, hi ha accessoris d’aranyes o rat-penats i disfresses de bruixa per menys de 5 euros. A més, per a nens d’entre 0 i 3 anys s’hi pot trobar disfresses completes de carabassa per 14 euros o de bruixa per 8 euros.

Prendas de Primark para Halloween
Disfresses de Primark per Halloween | Primark

Comentaris

envia el comentari