ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.162 nous contagis i 33 defuncions vinculades a la Covid-19

Primark llança quatre paletes d'ombra d'ulls, una per a cada ocasió

La firma de baix cost ha tret una novetat en maquillatge a un preu imbatible

Primark llança 4 noves paletes d'ombra d'ulls
Primark llança 4 noves paletes d'ombra d'ulls | Primark

Des que Primark va llançar la seva pròpia línia de maquillatge i productes de bellesa, les clientes no han deixat d’adquirir-los, ja que és una aposta segura gràcies a la gran qualitat-preu del producte. En qüestió de maquillatge, l’última novetat de Primark segur que arrasarà amb tot el seu estoc, ja que és un encert si es volen aconseguir tota mena de ‘looks’, tant pel dia com per a la nit.

Es tracta de quatre paletes diferents d’ombres d’ulls, cada una amb dotze colors diversos, a un preu de només 6 euros cada paleta. Cadascuna d'elles correspon a una gamma de colors específica; així, trobem les que són de textura mat, les ‘shimmer’ o les de tons metàl·lics.

 

 

Una ombra d'ull per a cada ocasió

 

Si fem un recorregut per cadascuna de les paletes, que recordem que només valen 6 euros, la primera que trobem és la ‘Nude Basics’, que serveix per crear ‘looks’ molt naturals, seguint el mateix to de la pell i amb alguns tons torrats per donar un punt de color. L'ombra d'ulls ideal pel dia a dia.

 

Paleta d'ombra d'ulls 'Tropical Storm'
Paleta d'ombra d'ulls 'Tropical Storm' | Primark

 

La següent que trobem és la paleta ‘Tropical Storm’. Aquesta, és ideal per noies més atrevides i sobretot per a les cites nocturnes o festes. Els protagonistes d'aquesta paleta d'ombres són els tons seductors i fulgurants, com el negre mate o el vermell brillant, per aconseguir un efecte dramàtic i amb caràcter.

 

Paleta d'ombra d'ulls 'Wild Love' de Primark
Paleta d'ombra d'ulls 'Wild Love' de Primark | Primark

 

‘Wild love’, o amor salvatge, és la paleta dels moments romàntics, formada per ombres de tons càlids, en la qual predominen els colors d’una posta de sol pel capvespre, de les tardes d’estiu, etc. en definitiva, els colors ataronjats i rosats són els protagonistes d’aquesta paleta.

 

Paleta d'ombra d'ulls 'Gold Rush'
Paleta d'ombra d'ulls 'Gold Rush' | Primark

 

Per últim, ‘Gold Rush’ és la paleta per excel·lència dels daurats. Amb ella tindràs una mirada il·luminada i brillant per a qualsevol mena d'ocasió, ja que els tons que hi predominen són els encarregats de ressaltar la mirada: color daurat, terracota i ocres.

 


Comentaris

envia el comentari