Primark llança els biquinis imprescindibles per aquest estiu

Biquinis de lycra frunzida, colors vibrants, biquinis de crochet i siluetes esportives, són les tendències d'aquest estiu que ja pots trobar a Primark

A Primark s'hi troben els biquinis imprescindibles per a aquest estiu
A Primark s'hi troben els biquinis imprescindibles per a aquest estiu | Primark

L'estiu ja s'acosta, i hem de començar a omplir l'armari, ja que les botigues de baix cost ja tenen totes les novetats en biquinis i banyadors a la venda per a aquest estiu.Primark, la marca per excel·lència dels preus baixos, ha llançat uns biquinis a preus irrisoris, i no et podràs estar d'adquirir-ne només d'un.

Les tendències d'aquest estiu tornen a posar de moda els colors i teixits de la dècada dels noranta: colors neó, siluetes esportives, lycra i crochet. Un bon exemple d'això és aquest biquini en color neó que es troba a Primark, que consta d'un top de triangles i calceta que pot adquirir-se també en rosa fúcsia. El preu? Només 6 euros el top i 3,50 euros la calceta.

Un dels biquinis més buscats és aquest disseny que es pot comprar en 3 colors diferents: terracota, blau i neó. Aquest model uneix les dues tendències del moment: els colors neó i la lycra frunzida. A més a més, l'opció en neó ve dissenyada en silueta esportiva, que combina a la perfecció amb el color. El conjunt el pots trobar pel preu imbatible de 13 euros.

L'últim crit en tendències és la lycra cenyida i les siluetes esportives
L'últim crit en tendències és la lycra cenyida i les siluetes esportives | Primark

 

Dues tendències juntes: el color neó i la silueta esportiva
Dues tendències juntes: el color neó i la silueta esportiva | Primark

 

A qui els agraden més els teixits diferents, amb un toc hippy i artesanal, Primark ha tret una col·lecció de biquinis en teixit crochet. N'hi ha en diferents colors, un d'ells en negre com el que es veu a continuació, amb una calceta que s'ajusta als costats i un top de triangle; el conjunt només costa 14,50 euros.

Biquini de crochet per només 14,50 euros
Biquini de crochet per només 14,50 euros | Primark

Una altra opció és agafar-se un biquini d'estil vintage, com aquest biquini de Primark amb calceta fins a la cintura de tons pastel amb ratlles verticals; de conjunt, un top esportiu de tall recte amb tirants fins, amb un preu total de 13 euros el conjunt. 

 
Biquini d'inspiració retro amb calceta fins la cintura
Biquini d'inspiració retro amb calceta fins a la cintura | Primark

 

Seguint amb els biquinis d'inspiració esportiva, el següent consta d'un top esportiu però amb una lleugera diferència, ja que du un preciós nus al mig que li dóna un toc elegant. La calceta a conjunt també du nusos als costats i el preu de les dues peces és de 12 euros.

Top esportiu amb un 'twist', el detall nuat al mig
Top esportiu amb un 'twist', el detall nuat al mig | Primark

 

Primark no s'oblida, però, dels dos colors bàsics que no podien faltar aquest estiu: el blanc i el negre. El biquini en versió negre de Primark consta d'un top de triangles amb nus al coll i amb una banda elàstica amb tons neó incrustada tant en la calceta com en el top, amb un preu de 13 euros. El biquini de Primark en color blanc consta de ratlles blanques i de detalls daurats decoratius, tant a la calceta com en el top; el conjunt costa 17 euros.

També es troben a Primark els infalibles biquinis negre i blanc
També es troben a Primark els infalibles biquinis negre i blanc | Primark

 


Comentaris

envia el comentari