Primark treu un maquillatge basat en ‘Alícia al país de las meravelles’

Per 12 euros es podrà trobar a les seves botigues un 'kit' complet amb ombra d'ulls, colorets, il·luminadors i lluentor de llavis

 

Els productes de bellesa i maquillatge s'han convertit en la nova moda de les xarxes socials. Aquest sector ja ha aconseguit desbancar alguns dels comptes de blogueres i 'influencers' que més seguidors tenien en els últims temps. No és d'estranyar, doncs, que famoses billonaries com les germanes Kardashian o la cantant Rihanna estiguin guanyant molts diners amb les seves pròpies marques de cosmètica Kylie Cosmetics i Fenty Beauty.

 

El maquillatge 'low-cost', la nova sensació

No obstant això, aquests tipus d'articles són inabastables per a moltes butxaques. És per això que el maquillatge dels supermercats i les botigues 'low-cost' és el més demandat, sobretot pel seu preu i els seus nous colors i textures. Un dels més exitosos entre les blogueres de bellesa és el de la marca Deliplus, la marca blanca de Mercadona, que fa poc ha tret al mercat les seves Gotes de Maquillatge.

 

Però si parlem de firmes 'low-cost' amb una àmplia experiència en el món del maquillatge i la cosmètica, el més destacat és, sens dubte, Primark. Amb una gran freqüència, la firma irlandesa llença a les seves botigues per tot el món nous articles de bellesa, com màscares facials, perfums i exitoses col·leccions de maquillatge.

 

 

Les noves col·leccions de bellesa de Primark

Precisament, Kylie Cosmetics i Fenty Beauty —les marques de Kylie Jenner i Rihanna— han estat les que han inspirat a la companyia irlandesa per elaborar els seus productes i vendre'ls per menys de 3 euros. Labials, ombres d'ull o il·luminadors són alguns dels seus productes, però Primark no deixa d'innovar i ja està preparant la seva nova col·lecció.

 

Una col·lecció basada en 'Alícia al país de les meravelles'

Seguint amb la temàtica de les pel·lícules Disney que segueixen molts dels seus productes, la cadena irlandesa ha creat una nova col·lecció de maquillatge inspirada en 'Alícia al país de les meravelles'. Així doncs, per 12 euros es podrà trobar a les seves botigues un 'kit' complet amb ombra d'ulls, colorets, il·luminadors i lluentor de llavis basat en aquesta obra cinematogràfica.

 

Alguns dels seus carismàtics personatges, com la reina de cors o el gat somrient, tampoc podien faltar en aquesta col·lecció de maquillatge Disney. Per només 4 euros, també es poden comprar barra de llavis en forma de cor, pestanyes i ungles postisses, així com el perfum d'Alicia i, fins i tot, una màscara de gel per als ulls.