Imatge de tres dones ben abrigades fora d'un centre comercial i anant de compres

Primark no sap què fer: la cadena barata que no frena i anuncia 100 tendes més

La cadena ja ha esdevingut una de les més aclamades pels clients

https://dealz.es/ L'imperi de les botigues 'low cost' més conegudes podria estar trontollant. Després de l'arribada del conegut Primark polonès a Espanya, han hagut de fer front a la gran competència que suposa aterrar amb una cadena amb uns preus tan baixos.

I és que, des que va arribar a Espanya el 2021, Pepco s'ha convertit en una de les cadenes predilectes dels consumidors. Al capdavall, les botigues ofereixen l'oportunitat de comprar productes de qualitat a preus molt econòmics en comparació amb altres establiments.

Pepco pot posar les altres cadenes 'low cost' entre les cordes

Encara que la cadena polonesa ja tingui 81 botigues distribuïdes per tota la geografia espanyola, la veritat és que semblen voler expandir-se encara més. Gràcies a l'èxit aconseguit des del seu aterratge a Espanya, la cadena ha pres una important decisió que afecta indirectament totes les altres companyies 'low cost'.

Com ells mateixos han declarat, estan planejant l'obertura de 100 botigues noves més pel país. Pel que sembla, la fidelitat dels clients i l'influx de les visites podrien haver estat clau perquè Pepco hagi decidit donar una oportunitat a altres ciutats espanyoles.

Pepco
Aviat presenciarem les noves obertures de Pepco | Pepco

Tot i això, com declara el mitjà The Objective, la decisió que hauria motivat les noves obertures hauria estat el tancament dels supermercats Dealz. Això és perquè fa tan sols uns mesos, aquests supermercats que pertanyien a Pepco Group van deixar d'operar oficialment a Espanya.

La cadena polonesa estaria darrere d'un nou concepte de botiga, deixant així darrere el que realment els caracteritzava: la venda d'aliments i la cura personal. Tot i que continuaran tenint un lloc especial a tots els seus nous establiments, busquen centrar-se en la venda de moda, d'accessoris i de decoració per a la llar.

Espanya, la prova pilot que ha servit com a inspiració

Aquest nou format de botiga, que suposava un gran canvi per a la cadena, ha tingut com a primer escenari Espanya. Com hem indicat, el tancament de tots aquests supermercats ha permès que Pepco els pogués transformar en el seu nou concepte. El resultat ha tingut tant d'èxit que han decidit implementar aquesta decisió a altres països.

«Després d'una prova pilot amb èxit a Espanya de conversions de botigues de Dealz a Pepco, el grup ha decidit retirar la marca Dealz a Espanya i seguir una estratègia de creixement per a la marca Pepco», assenyalaven des de la marca.

Així mateix, declaraven que el test havia anat «excepcionalment bé» i que els clients semblaven valorar positivament aquests nous canvis, als quals semblen haver-se adaptat sense cap problema. 

Trevor Master, el conseller delegat de Pepco Group, també informava que és un pla d'expansió pel qual se senten molt entusiasmats. El fet que funcionés tan bé a Espanya ha permès que altres clients de diverses parts del món puguin gaudir de productes al millor preu.

 

L'expansió també arribarà a altres llocs del món

Per sort per als seus clients, Espanya no és l'únic país que té Pepco al cap per expandir-se. També estarien pensant en noves obertures a altres països europeus, ja que la prova ha triomfat en zones concretes d'Europa Occidental com Itàlia o Grècia.

Segons els seus càlculs, aquest 2023 els ciutadans portuguesos podrien estrenar la seva primera botiga en poc temps. A més, per si no n'hi hagués prou, a Polònia calculen que podran continuar obrint noves botigues, ja que les 16 últimes han funcionat com esperaven.

Cal destacar que al seu país d'origen compta amb ni més ni menys que 1186 botigues. Tant en elles com en les d'altres països, els clients es poden fer amb col·leccions exclusives de Pepco o productes que costen molt poc.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp