ÚLTIMA HORA

🚨 Els sindicats dels Mossos demanen a la Generalitat que convoqui la Junta de Seguretat

ÚLTIMA HORA

🚗 SEAT atura la seva planta de Martorell per la vaga general de demà

Primark obre la primera botiga de Harry Potter a Madrid

Es tracta del primer espai temàtic basat íntregrament en la pel·lícula
Imatge de Primark a la Gran Via de Madrid | Cedida.

 

Els fans de Harry Potter estan d'enhorabona. La firma 'low-cost', Primark, mai deixa ningú indiferent amb les seves múltiples propostes basades en el món del cinema i, precisament per això, ara la marca ha optat per treure a la llum una nova col·lecció d'una de les sagues més aclamades de la història recent del cinema.  

 

Escapant d'antigues col·leccions de ‘Disney’ o de ‘La Bella i la Bèstia’, ara Primark ha volgut centrar-se en l'enorme ventall de possibilitats que ofereix l'univers màgic de Harry Potter i ha posat a l'abast de tothom un enorme reguitzell de productes basats amb les històries de J.K.Rowling. La botiga, així mateix, ha apostat per un espai temàtic basat —íntegrament— amb Harry Potter. 

La primera botiga temàtica de Harry Potter

Tot i que, de moment, només podem trobar la col·lecció a Madrid, el cert és que la iniciativa ha estat d'allò més ben rebuda pels fans i han estat molts els qui s'han acostat a la botiga de la Gran Vía madrilenya per copsar impressions sobre la nova col·lecció.

 

De fet, fins ara podíem trobar roba i diferents peces fent referència a l'univers màgic de Harry Potter. Tot i això, el cert és que abans tot ho trobàvem per separat i ara Primark ha optat per ajuntar-ho tot en una secció que farà les delícies dels fans. 

 

Una de les zones temàtiques de Harry Potter al Primark de Gran Via a Madrid | Primark.

 

 

Hogwarts, en ple centre de Madrid

L'escola de màgia més mítica del món del cine és al centre de Madrid. A la botiga, però, no cal que ens centrem només amb la figura emblemàtica de Harry Potter, ja que si preferim Gryffindor, Slytherin, Hufflepuff i Ravenclaw, també hi podem trobar una enorme infinitat de detalls. 

 

Entre les quals, per exemple, en destaquen les samarretes amb els signes de les diferents escoles i personatges per només 6 euros; pijames per a dona, home i nen per 10 euros o una col·lecció de bosses i motxilles a partir de només 15 euros. 

 

 

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris