Una botiga de Primark

Primark vol obrir una botiga al centre de Lleida

Així ho ha anunciat aquesta setmana el tinent d'alcalde de la Paeria, Toni Postius

Són molts els  rumors que corren des de fa temps sobre la possible obertura d'una botiga Primark a Lleida.

Aquesta coneguda marca de moda de baix cost és un reclam pels lleidatans que volen anar a l'última, però sense gastar-se gaires diners. Fins aquí tot estaria bé, si no fos perquè s'estudia la possibilitat que Primark s'instal·li fora de les àrees comercials més importants de la ciutat. 

Demanen que no es trenqui aquesta harmonia amb la instal·lació de grans marques

En aquest sentit, el comerç local ha reivindicat en nombroses vegades la capacitat d'atracció que tenen espais com l'Eix Comercial de Lleida i, per tant, demanen que no es trenqui aquesta harmonia amb la instal·lació de grans marques a la perifèria de la ciutat.

Bé, doncs després de molts rumors i especulacions, el tinent d'alcalde Toni Postius, va anunciar aquest passat dimarts que, efectivament, Primark estaria interessat a obrir una botiga a Lleida, però que si ho fa, ho faria al centre. Segons va avançar el diari 'Segre', Postius va fer aquest anunci en un debat celebrat a Pimec amb representants dels ajuntaments de Mollerussa, Tàrrega, les Borges Blanques, Alcarràs, Balaguer, Torrefarrera, Alguaire, Almenar, Alfarràs i la Diputació de Lleida, Pimec i la Federació d'Hostaleria.

Exigeixen que s'escolti al sector comercial de la ciutat

En aquest sentit, els representants comercials i empresarials de la ciutat van exigir que des de la Paeria es tingués més en compte la seva opinió, sobretot, a l'hora de permetre la implantació d'aquest tipus de superfícies comercials a la ciutat. Així doncs, sembla que l'arribada de Primark a la capital del Segrià és cada vegada més una realitat i que, per sort de tots, la seva ubicació estarà més pròxima i a l'abast de tothom.

També et poden interessar...

  • El collaret amb inicial, el 'must' de Primark pel 2019
  • Frida Kahlo, protagonista en una samarreta de Primark