Primark obrirà dues grans botigues a Barcelona i Birmingham

L’establiment que obrirà a Anglaterra serà el més gran del món i comptarà amb tres restaurants i un saló de bellesa en el seu interior

Imatge d'arxiu d'una botiga de Primark
Primark es posiciona com a líder dins del sector tèxtil i aposta per l'expansió comercial  | CEDIDA

Primark, la marca que actualment lidera el sector tèxtil a Espanya, té previstes dues grans inauguracions aquest 2019: la primera serà la botiga més gran d’Espanya, que estarà situada a Barcelona; l’altre gran inauguració serà la botiga Primark més gran del món, a Birmingham, que comptarà amb tres restaurants i un saló de bellesa, segons explica ‘La Coctelera’.

Tot i que Zara segueix essent una firma de referència, Primark va prendre la primera posició com la marca ‘low-cost’ preferida pels consumidors l’any passat, convertint-se en la botiga més concorreguda a l’hora de comprar roba, accessoris, regals, detalls per la llar i, fins i tot, cosmètics.

  • Més informació d’interès: Les cinc peces 'animal print' de Primark que voldràs tenir

Primark «es col·loca per primer cop en primera posició, atenent a totes les formes de distribució: cadenes, grans magatzems i hipermercats», apunta un estudi elaborat per Kantar Woldpanel sobre aquest sector industrial i que publica el portal 'Modaes.es'.

Primark tanca l'any amb més de 10 milions de compradors de roba | Cedida

 

Un saló de bellesa i tres restaurants a dins

Primark va tancar el 2018 amb 10,4 milions de compradors de peces de vestir, un increment del 7,3% respecte a l’any anterior. Els bons resultats de la cadena irlandesa estan portant a augmentar l’estratègia comercial en tot el món i obrint establiments que, de segur, impactaran per la seva superfície.

El Primark més gran del món, inauguració del qual es celebrarà d’aquí a pocs mesos, estarà a Birmingham comptarà amb tres restaurants dins de l’establiment, per a qui li entri la gana durant les seves compres. A més a més, dins de la botiga hi haurà un saló de bellesa que comptarà amb un equip de maquilladors professionals per assessorar les clientes. Dins de Primark podran fer-se la manicura i pedicura, pentinar-se o posar-se extensions de pestanyes.

La botiga més gran d’Espanya estarà a Barcelona

El edificio de Plaza Cataluña 23 de Barcelona donde Primark abrirá su tienda más grande de España
El local de Plaça Catalunya 23 de Barcelona on Primark obrirà la botiga més gran d'Espanya | Cedida

 

L’eufòria va esclatar quan es va anunciar la inauguració de la botiga Primark més gran d’Espanya, situada a la Gran Vía de Madrid. No obstant això, d’aquí a pocs mesos aquesta botiga madrilenya quedarà eclipsada per la nova botiga més gran d’Espanya, situada a Barcelona.

La gran superfície Primark ocuparà l’antic local de El Corte Inglés de Plaça Catalunya, que fa cantonada amb Les Rambles. Aquest espai, de 7.253 metres quadrats de superfície, s’espera que obri les seves portes aquest 2019.

  • Notícia relacionada: Aconsegueix la nova tendència del 2019: l'americana de quadres 

Comentaris

envia el comentari