YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Primark presenta una línia de cosmètica per a la cara enriquida amb vitamina C

L'oferta consta d'un sèrum, una crema hidratant, un netejador facial i una mascareta

Campaña de maquillaje de Primark
Primark llença una nova línia de cura facial amb vitamina C | Primark

 

Primark és conegut per oferir peces de roba a preus reduïts. Però el gegant irlandès vol destacar en altres àmbits com en els productes de la llar o els cosmètics. En aquest últim cas, la multinacional ha llençat una nova línia enriquida amb vitamina C que es presenta sota una marca pròpia, anomenada 'PS... Vitamin C'.

Els beneficis de la vitamina C

L'objectiu d'aquesta acció és potenciar un dels ingredients més importants en els tractaments de bellesa, com és la vitamina C. De fet, molts dels productes que ofereixen les grans marques de cosmètics tenen aquest component com a reclam per aconseguir lluir una pell més llisa i saludable.

En concret, la vitamina C estimula la creació de col·lagen, el qual és considerat com una de les eines més eficaces per a combatre l'envelliment de la pell. A més, té un poder regeneratiu i antioxidant. Tots aquests beneficis en la cura facial, fan que sigui un dels ingredients més apreciats en els tractaments de bellesa.

Primark ho sap bé i per aquest motiu ha presentat aquesta nova línia amb la vitamina C com a protagonista. Però la firma conserva la seva filosofia d'apropar la moda i la bellesa a totes les butxaques, i ofereix preus 'low-cost' en la seva nova línia de cosmètica. Pel que fa a les persones més preocupades pel medi ambient i la protecció dels animals, la cadena irlandesa ha anunciat que tots els productes compten amb el segell 'vegan friendly'.

Productos de belleza vitamina C de Primark
'PS ... Vitamin C' inclou 4 productes per a la rutina facial diària | Primark  

Quatre productes diferents

L'oferta és variada i està especialitzada en la cura diària de la pell. En aquest àmbit, es pot trobar un netejador facial que conté exfoliants naturals que aporten una il·luminació natural a la pell. El preu d'aquest producte és de 3,40 euros.

La línia 'PS... Vitamin C' compta també amb un sèrum il·luminador que funciona com un potenciador de bellesa, aportant elasticitat i llum a la pell per només 4,40 euros. Pels més clàssics, Primark reserva una crema hidratant que destaca per la seva acció antioxidant i que costa 4,50 euros. Finalment, es pot adquirir per uns 2 euros una mascareta facial que està indicada especialment per a tractar les pells cansades.


Comentaris

envia el comentari