Primark té el vestit midi perfecte per a totes les dones aquesta primavera

El gegant irlandès fa un mes que el va treure a la venda, però ara està causant furor a les xarxes socials

Vestit midi de Primark
El vestit de Primark és blanc amb estampat floral | Primark
 

Primark ha donat la benvinguda a la primavera amb la intenció de trencar amb els esquemes preestablerts. Amb la intenció de triomfar amb un vestit primaveral estil midi que, en un primer moment, pot causar rebuig entre moltes dones però que, una vegada posat, canvia el concepte 100% i fa que s'enamorin sense poder-ho evitar.

El vestit en qüestió és de color cru i té uns estampats florals en diferents tonalitats de vermell. L'aparent problema arriba quan s'analitza en profunditat i es descobreix un escot que no afavoreix a tothom. A més a més, la peça té unes pinces a la zona del pit que marquen una cintura que, moltes dones, no volen marcar.

La sorpresa que ha seduït Instagram

Ara bé, la sorpresa ha arribat quan moltes 'influencers' de tot el món han publicat imatges amb aquesta nova aposta de Primark per fer callar totes aquelles opinions negatives al respecte. I la veritat és que les dones que ja s'han decidit per lluir el vestit ho han fet amb un estil envejable, una silueta d'allò més afavorida i amb un 'look' primaveral que ningú més es podrà resistir. 

Un altre dels hàndicaps del vestit era el seu estil midi, és a dir, que no és curt ni tampoc arriba fins als peus. No obstant això, les fotografies demostren que es pot dur perfectament amb unes sabates o amb unes vambes sense cap mena de problema i, fins i tot, amb una delicadesa i estil que ja causa furor a les xarxes. 

Un vestit que promet en esgotar-se

Ja fa un mes que Primark va posar a la venda el vestit que es pot aconseguir per només divuit euros. Però no ha estat fins aquests darrers dies quan ha ocasionat un autèntic 'boom' a Instagram. Així doncs, totes aquelles que no es puguin resistir a lluir aquesta nova peça primaveral hauran d'afanyar-se abans que comenci a esgotar-se de totes les botigues del gegant irlandès.


Comentaris

envia el comentari