Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Diversos carrets de Mercadona

El producte de Mercadona que deixa el teu sofà com nou: menys de 2 €

Serveix tant per tapisseries com per eliminar les taques de les catifes

Hi ha llocs de la casa que són més propensos a tacar-se perquè es fan servir més, però no sempre sabem com eliminar aquestes taques. Per això mateix, quan trobem alguna cosa al mercat que ens funciona, a més de tenir sempre aquest producte a casa, el compartim amb els altres per si també tenen el mateix problema.

I això és el que farem nosaltres. Moltes vegades t'hem parlat de productes de Mercadona que tenen un gran èxit, cosa que implica que triomfin a les vendes. Normalment, ens referim a novetats que potser encara no has descobert, però que des que s'han posat a la venda estan volant de les prestatgeries.

Ara no serà aquest el cas. El producte del qual et parlarem en aquest article no és nou, però per a moltes persones que no el coneixen pot ser un descobriment. Es troba a la secció de productes de neteja i és perfecte per eliminar les taques d'aquelles superfícies que necessiten un tractament una mica més específic.

Sofàs i catifes sempre netes

Aquest producte de Mercadona et salvarà més d'una vegada. És el netejador de tapisseries i catifes amb escuma activa. És de la marca Bosque Verde i t'ajudarà a combatre qualsevol taca. El resultat final et sorprendrà, però no només això.

Imatge d'una persona netejant el sofà amb una baieta
Aquest producte és perfecte per eliminar fàcilment les taques del sofà. | Getty Images

A més a més, aconseguiràs una neteja molt efectiva per un preu molt econòmic. Aquest netejador de tapisseries i catifes es ven per tan sols 1,75 €. Ve en un format d'esprai que conté una quantitat de 750 ml. Per això mateix, i com que no cal aplicar-ne una gran quantitat sobre la taca, et durarà força.

Utilitzar-lo és senzill. En el cas de les tapisseries, en primer lloc, retira l'excés de brutícia amb un drap o una esponja. Tot seguit, polvoritza el netejador sobre un drap per evitar que es destenyeixi. Quan tinguis el drap llest, només hauràs de fregar sobre la taca fins que aquesta desaparegui. Després, retira'n l'excés i renta-ho amb un drap humit perquè desaparegui l'escuma.

D'altra banda, si vols netejar una catifa, abans de procedir com amb les tapisseries, hauràs d'aspirar-la. Per acabar, per netejar en general, dilueix 50 ml de netejador en una galleda amb mig litre d'aigua i aplica-ho amb un raspall o una esponja. Per acabar, només cal rentar-ho amb un drap humit fins que desaparegui l'escuma.

Producte per netejar el sofà de Mercadona
El producte de neteja només val 1,75 €. | Getty Images

No passis per alt aquestes advertències d'ús

Ja t'hem dit en quines superfícies sí que pots utilitzar-lo, però ara cal advertir-te on no es recomana que s'utilitzi. Hauries de tenir-ho en compte per no emportar-te cap ensurt. També és important que ho apliquis sempre en taques recents, ja que, si són de fa temps, no es garanteix la mateixa efectivitat.

Pel que fa als llocs on no es recomana el seu ús hi ha els botons, peces metàl·liques, tapisseries de seda o les catifes de cànem, espart o fibres naturals per a les quals es recomana una rentada en sec. També es poden afegir a aquest grup els seients de pell.

Així mateix, cal que tinguis precaució a l'hora de netejar les catifes. Aquestes no han d'estar en contacte amb el terra ni durant la neteja ni abans d'estar seques. D'altra banda, es recomana l'ús de guants perquè no apareguin taques blanquinoses a la pell. Finalment, no l'has de barrejar amb lleixiu o altres productes de neteja.