Imatge de la botiga de Decathlon Tarragona a Les Gavarres

Quatre biquinis de somni de Decathlon per menys de 8 euros

Els dissenys més surfers i estiuencs que trobaràs aquest estiu per un preu de ganga

Decathlon té els biquinis més bonics de l'estiu i a uns preus assequibles. S'ajusten a la perfecció i resisteixen al sol i a les altes temperatures. Així doncs, són ideals per gaudir de les onades i prendre el sol.

Tot i que estan dissenyats per practicar esports aquàtics, no cal que siguis una apassionada del surf per lluir-los. Prepara el teu armari perquè aquest estiu necessitaràs espai per omplir-lo amb els biquinis més originals de Decathlon.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Les gangues que no et pots perdre en roba de bany

Decathlon ha posat a la venda els biquinis més bonics de la temporada. Són còmodes, pràctics, i tenen uns dissenys molt originals. 

Hem seleccionat quatre models que ens han enamorat. N'hi ha en diversos colors, i el seu preu no et deixarà indiferent.

Biquini triangle Olaian Mae

Aquest biquini té un estampat de colors rosats i costa 3,99 euros. Està creat per a surfistes novells. A més, també es recomana portar-lo quan es practiqui stand up paddle i snorkel.

Quatre biquinis de somni de Decathlon per menys de vuit euros
Biquini Decathlon Olaian Mae estampat rosat | DECATHLON

El sostenidor del biquini és de format triangle amb copes desmuntables. S'ajusta al coll i a l'esquena. S'adapta fàcilment a molts tipus de físics i és molt còmode.

A més, es pot combinar amb les calcetes de tall clàssic Olaian Nina. Aquesta peça segueix la moda print i costa 3,99 euros.

Biquini bandeau Olaian Lori

La següent opció que hem triat és un biquini d'estampat blanc i verd. El seu preu també és de 3,99 euros. Aquest model d'estil paraula d'honor és perfecte per a dones surfistes.

A més, té un cordó de coll extraïble i copes. El fet de tenir les espatlles i braços descoberts dona més llibertat en els moviments. 

Quatre biquinis de somni de Decathlon per menys de vuit euros
Biquini de Decathlon model Bandeau Olain Lori | DECATHLON

Aquest model combina a la perfecció amb les calcetes biquini Olaian SOFY. Una peça que costa 3,99 euros. D'aquesta manera, tens un conjunt complet per només 7,98 euros, una ganga!

Biquini Triangle Olaian Mae 

Per només 2,99 euros, tens un model ideal de colors llisos. Pots escollir entre el negre clàssic, el vermell, turquesa i el rosa fluorescent.

El sostenidor amb triangles corredissos cobreix el pit i s'ajusta al coll. Té tires elàstiques a l'esquena per a una millor subjecció.

Quatre biquinis de somni de Decathlon per menys de vuit euros
Biquini de Decathlon de triangle, model Olaian Mae Llis | DECATHLON

Pots combinar-lo amb les calcetes brasileres Olaian amb llaç lateral. Costen 2,99 euros i estan pensades per a les dones més esportistes.

Biquini Clàssic Olaian Sofy

En aquest cas hi predominen el blanc i el verd. Les calcetes costen 3,99 euros i estan pensades per resistir a les onades. Són ideals per a tota classe d'esports aquàtics.


El tall de les calcetes allarguen la cama i alliberen les natges, oferint una millor subjecció gràcies als cordons 'tagliatelle'.

Quatre biquinis de somni de Decathlon per menys de vuit euros
Biquini Decathlon, Olaian SOFY | DECATHLON

Combina a la perfecció amb el top de triangle Olaian Mae que costa 3,99 euros. S'ajusta al coll i a l'esquena i té contorns elàstics.Com veus, Decathlon té els biquinis més espectaculars. A més, amb aquests preus, podrem comprar-ne un parell.