URGENT

🚨 Espanya no aixeca el cap: més de 36.000 nous contagis i 591 defuncions

Els quatre productes de maquillatge de Mercadona que canvien la rutina diària

Són cosmètics de ràpida aplicació i amb una relació molt bona qualitat-preu com a maquillatge en crema i il·luminadores

Los cuatro productos de maquillaje de Mercadona que cambian la rutina diaria
Els quatre productes de maquillatge de Mercadona que canvien la rutina diària.| Mercadona

Mercadona segueix sorprenent els seus clients amb cadascun dels seus llançaments. No solament les novetats d'alimentació són molt aclamades, sinó que per als consumidors, els productes de cura personal i de bellesa de Deliplus són una part essencial en la seva compra diària.

Les cremes facials, perfums i maquillatge són dels més demandats, doncs, a més de tenir un preu molt assequible, són molts els experts en Internet i consumidors que els recomanen per sobre d'altres marques més conegudes del món de la cosmètica. Es parlen bondats del maquillatge fluid, de la màscara de pestanyes i per descomptat de la crema antiedat Sisbela.

Els productes que no han de faltar en el teu necesser

Però hi ha altres cosmètics que també estan en els lineals de Mercadona i pot ser que alguns encara no s'hagin descobert, però també es recomanen per la seva qualitat-preu. Alguns no seran del grat de tots els consumidors però el que sí que és clar és que s'han convertit també en imprescindibles en les rutines de maquillatge.

En Mercadona venden diferentes tonalidades de sombras de ojo en crema
A Mercadona venen diferents tonalitats d'ombra d'ulls en crema. | Cedida

 

Les ombres d'ulls en crema

Les ombres d'ull han sofert una evolució amb els anys. Ara no solament es poden trobar en format pols sinó que en Mercadona hi ha la possibilitat de comprar ombres en llapis o fins i tot en crema, una forma que facilita l'aplicació i proporciona un color ideal. A més, es troba una varietat acceptable de colors, entre rosats, foscos, amb lluentor, entre altres.

Algunas tonalidades del pintalabios mate de Deliplus
Algunes tonalitats de pintallavis mate de Deliplus. | Xarxes socials

 

Pintallavis mate en barra

Els labials són productes que sempre aconsegueixen grans èxits, ja sigui per les seves varietats de colors o per les seves textures. En l'era dels acabats mat, Mercadona ha decidit apostar per pintallavis que proporcionen un acabat mat sense lluentors, encara que sense renunciar a la hidratació. Segons 'Compra2', aquests labials en barra duren bastant temps i tenen una aroma molt particular, semblant a la vainilla.

Algunos de los pinceles de maquillaje de Deliplus en Mercadona
Alguns dels pinzells de maquillatge de Deliplus a Mercadona. | Xarxes socials

 

Els pinzells de maquillatge

Les blogueres de moda han popularitzat la utilització de diferents pinzells de maquillatge per aplicar cadascun dels productes. Existeixen per a la base de maquillatge, pólvores bronzejadores, il·luminador, d'ulls, de llavis, de celles, i una llarga llista més. Els pinzells de Deliplus són una opció assequible amb una qualitat similar a grans marques.

El pincel iluminador de Deliplus en Mercadona
El pinzell il·luminador de Deliplus a Mercadona. | Cedida

 

Pinzell il·luminador

Moltes famoses parlen bondats de l'il·luminador de Yves Saint Laurent. Deliplus també té el seu propi, emulant l'exterior del producte. Aquest producte ajuda a il·luminar el rostre de forma ràpida i fàcil. Amb una petita quantitat de producte aplicat amb el seu pinzell, s'aconsegueix un efecte de bona cara pràcticament a l'instant.


Comentaris

envia el comentari