Un pagès es queixa de El Corte Inglés i es torna viral

Les importacions de productes d'altres països està provocant la ruïna del comerç nacional

Sac de taronges procedents de Sudàfrica
El preu de la taronja a Espanya és un dels més elevats d'Europa | Facebook

L’agricultura del nostre país es ressent cada vegada més i els pagesos i agricultors s’estan tornant més i més reivindicatius per culpa de la problemàtica situació que travessa el seu sector.

Un dels problemes principals és la diferència abismal que existeix entre el que el distribuïdor paga a l’agricultor pel seu producte i el preu final pel qual el trobem al supermercat. Per si això no fos poc, a sobre els agricultors nacionals han de veure com se segueixen important fruites i verdures d’altres països mentre es deixa d’apostar pel producte nacional amb el pretext que a altres continents, la matèria primera és més barata.

Un pagès arriba al límit i comparteix un missatge viral

Però això no seria del tot cert si tenim en compte l’última troballa que ha fet un usuari de Facebook, que ha volgut plasmar la seva indignació a les xarxes, en una publicació que ha estat àmpliament aplaudida. El cas és que el citat usuari s’ha trobat comprant a El Corte Inglés, amb unes taronges procedents de Sud-àfrica, que tenien un preu de 3,50 euros el quilo.

El senyor, ofuscat per trobar-se que aquesta cadena de supermercats aposta per importar les taronges des de l’altra punta del món, en comptes d’apostar per producte nacional de qualitat, i més tenint en compte el preu desorbitat al qual es venien, no s’ha pogut estar de tirar de les orelles al supermercat i comprometre’s a no comprar més ni col·laborar de cap manera amb ‘El Corte Inglés’: «Tenim unes taronges espectaculars a la Comunitat Valenciana, Múrcia i Andalusia, i regades amb aigua que estem pagant a preu de ‘coca-cola’ [...] ningú ens protegeix». Una publicació que ha estat compartida 16 mil vegades i que ha provocat una onada de solidaritat amb els pagesos i agricultors espanyols.

També et pot interessar...

 
 

Comentaris

envia el comentari