Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de l'entrada d'una botiga de Mercadona

Queixes contra Mercadona per la desaparició d'un menjar molt popular: L'heu retirat?

Era una solució ràpida a què recorrien, sobretot, els joves

Una de les raons per les quals els clients escullen Mercadona és per la seva marca blanca. Gràcies a aquesta podem aconseguir productes de gran qualitat a un preu molt més econòmic que si els comprem en la seva versió original. Al final, l'economia de la llar mana i hem de buscar el que ens surti més rendible.

És important destacar que els productes que es venen a la cadena valenciana sota la marca Hacendado tenen una sorpresa. I és que darrere d'alguns hi ha les marques més cares. És a dir, els fabricants dels uns i dels altres en alguns casos són els mateixos. La diferència és que en un cas paguem la marca i en l'altre no.

A més a més, un altre punt a favor dels productes de marca blanca de Mercadona és que estan a l'ordre del dia. Amb això volem dir que quan una marca treu un producte que destaca, passat el temps podem trobar la versió més econòmica a les botigues de la cadena.

Això té la seva part positiva i negativa. D'una banda, el més positiu és que moltes vegades podrem trobar la versió dels productes més demandats a un preu més econòmic. De l'altra, com passa amb altres articles a la venda, és possible que d'un dia per l'altre deixin de vendre's i ens quedem sense.

Cartell exterior de la botiga Mercadona
Els productes de marca blanca de Mercadona causen autèntic furor entre els clients | Europa Press

 

Mercadona disgusta els clients amb aquesta decisió

Això darrer que hem dit acaba de passar. Quan els clients deixen de veure a les prestatgeries un producte que habitualment compren es posen en contacte amb la cadena per veure què ha passat. Però, no sempre la resposta és la que esperen o la que els agradaria rebre.

A través de les xarxes socials, especialment a Twitter, Mercadona sol donar resposta a totes les preguntes que li formulen els seus caps. En aquest cas, el dubte estava sobre els Yakisoba gust de curri, inspirats en els Yatekomo de Gallina Blanca. Un client feia temps que no els veia a les botigues i va preguntar per ells.

Per a la seva desil·lusió, la cadena de Juan Roig li va dir que l'explicació de per què ja no els veia a les botigues és perquè «ja no en tenen a l'assortiment». Com sempre passa quan deixen de vendre un producte, ho anuncien responent a l'interès dels clients per la seva desaparició, tot i que sempre queda una mica d'esperança.

I és que en la mateixa resposta, Mercadona transmet a la persona que compartiran l'interès amb els responsables «per revisar-lo». Així mateix, s'interessa saber què és el que destacava d'aquest producte. Per això, i atès que la cadena de vegades sorprèn, mai se sap si és possible que hi pugui haver un retorn.

Un producte amb molts seguidors entre la clientela

Encara que sembli que només ha estat un cas aïllat el que ha mostrat el seu descontentament per la desaparició dels Yakisoba amb gust de curri, no és així. Molts han estat els que han mostrat la seva preocupació per no trobar-lo. I és que era molt apreciat, sobretot pel preu econòmic, que no superava els 5 euros.

A més, era una solució molt senzilla i ràpida per a aquells moments en què no es té molt de temps per preparar el menjar . Amb gran èxit entre els joves, estava llest en dos minuts. Entre els seus ingredients hi ha els 'noodles' juntament amb carn de porc, verdures i diferents salses.

Sí que és veritat que es poden trobar alternatives a la botiga, però al final, quan t'agrada un sabor, canviar no és tan senzill. Per això mateix, només queda esperar la decisió final de la cadena. No seria ni el primer ni l'últim que torna després d'haver estat retirat de les prestatgeries.