La reina Letícia s'hauria gastat durant l'any 2017 uns 130.000 euros en roba

Al mes la xifra ascendeix a un total de 10.000 euros
Imagen de la reina Letizia con el comentadísimo Delpozo de 2.500 euros
Imatge de la reina Letícia amb el comentadíssim Delpozo de 2.500 euros | Cedida

 

Els looks de la reina Letícia són diàriament objecte d'anàlisi per la premsa nacional i internacional. Cada aparició pública de la reina i sobretot els models i joies que recicla o en aquest cas estrena. Justament avui, a poc més de quinze dies perquè acabi l'any, diversos mitjans han calculat els diners que s'ha gastat aquest 2017 en roba: uns 130.000 euros.

Al mes, la reina s'hauria gastat més de 10.000 euros en roba

Una sorprenent xifra que arribaria aproximadament a una mica més de 10.000 euros al mes, una dada que contrasta amb el sou mitjà dels espanyols, que és d'uns 1.600. La Casa Reial comptava per a aquest any als pressupostos generals de l'Estat un total de 7.818.980 euros, un 0,56% més que en l'exercici anterior.

En aquesta línia, la despesa en els outfits de la monarca, suposarien un pessic al pressupost de la Casa Reial, aproximadament un 1,66% del total de què disposen per a aquest exercici. Una xifra que per a alguns representa molts diners, ja que consideren que és una quantitat molt alta per gastar-la només en roba.

 

Letizia luciendo el elegante Carolina Herrera
Letícia lluint l'elegant Carolina Herrera | EspañaDiario

Un Delpozo i un Carolina Herrera, entre els looks més elegants

Altres, en canvi, segurament coincidiran que la reina projecta una imatge cap a l'exterior del nostre país i que ha de cuidar la seva imatge i look al detall. Entre les peces més recordades d'aquest any, es troba un controvertit vestit de Delpozo que ascendia a 2.500 euros que va lluir en el 50è aniversari del diari esportiu 'AS'. Un disseny de color blau royal i d'escot vaixell que va triomfar per la seva elegància.

D'altra banda, entre els seus encerts es troba un sofisticat Carolina Herrera, del qual comenten que el seu valor podria arribar fins als 9.000 euros. Aquest any també ha tingut desencerts pel que fa a les seves estrenes, com ara un minivestit de Teresa Helbig, ple de vidres brodats i volants.

 

Imagen de la reina Letizia con el minivestido
Imatge de la reina Letícia amb el minivestit| Cedida

 

 Comentaris

envia el comentari