La reina Letícia apareix amb un vestit molt provocatiu

Va sorprendre tothom amb un vestit de Carolina Herrera, negre, molt ajustat i amb un gran escot, acompanyat per una cabellera arrissada

Imagen de los reyes de España a su llegada a la entrega del Premio Francisco Cerecedo
Imatge dels reis arribant a l'entrega del Premi Francisco Cerecedo | CatalunyaDiari.cat

Tothom ha quedat molt bocabadat amb el sorprenent estilisme de la reina Letícia durant l’entrega del Premi Francisco Cerecedo que s'ha celebrat aquest passat dilluns 22 d’octubre. L’any passat va protagonitzar un moment molt criticat en assistir a aquest acte amb un vestit del tot inapropiat per aquestes ocasions. No obstant això, sembla que la reina Letícia ha après dels seus errors i aquest cop ha encertat amb la seva elecció de vestuari.

En l'edició anterior, la reina Letícia va assistir a l'entrega d'aquest guardó periodístic amb un vestit d'estil 'xarleston', de la dissenyadora espanyola Teresa Helbig, que va causar molta polèmicaper ser extremadament curt, massa sensual i molt inapropiat. Per aquesta raó, la premsa estava molt impacient perquè arribés aquesta cita per veure el vestit que lluiria la reina.

Imagen del estilismo completo de la reina Letizia, con un escotado vestido de Carolina Herrera
Imatge de l'estilisme complet de la reina Letícia, amb un vestit escotat de Carolina Herrera | CatalunyaDiari.cat

 

La reina Letícia atrau totes les mirades

Aquest dilluns, durant els Premis Cerecedo, la reina Letícia s’ha convertit en el centre de totes les mirades gràcies a un estilisme molt més discret i sofisticat, però sense deixar de banda una mica de sensualitat, amb un vestit de Carolina Herrera, negre, molt ajustat i amb un gran escot, acompanyat per una cabellera arrissada.

El disseny del vestit també va destacar pel seu teixit de neoprè, juntament amb els seus detalls en blanc que simulaven una espècie de talls. No obstant això, la mateixa reina ha captivat tots els presents amb el seu escot, una part del cos que normalment no acostuma a lluir gaire. A més a més, amb aquest vestit ‘midi’ la reina Letícia ha aconseguit l’aprovació de la premsa britànica: «Exhibició glamurosa» amb un vestit «atrevit» que «remarcava perfectament la prima figura de Letícia».

Imagen de los complementos de estreno de la reina Letizia, 'clutch' de Bottega Venetta y salones de Magrit
Imatge dels complements que la reina Letícia ha estrenat, 'clutch' de Bottega Venetta i talons de Magrit | CatalunyaDiari.cat

 

L’accessori més buscat per les ‘royals’

Tanmateix no només va ser la sensualitat de l’escot del vestit, sinó que també han atret l’atenció sobre la reina Letícia els complements que lluïa per aquesta ocasió. Una bossa de mà de Bottega Veneta, un dels ‘clutch’ d’aquesta marca que més busquen les ‘royals’ europees, de color negre que costa 1.400 euros. A més, la reina Letícia també ha estrenat unes sabates de color blanc i negre de Magrit, la seva marca preferida.

La reina Letícia ha acabat de destacar gràcies a un pentinat senzill, arrissant la seva cabellera i deixant de banda les seves anteriors apostes amb recollits molt rígids o simplement amb el seu cabell llis. D’aquesta manera no ha pogut passar desapercebuda i, a més, també va escollir unes joies que han destacat, unes arracades  en forma de cèrcol de Cooklook, i un maquillatge molt afavoridor, amb unes pestanyes llargues i destacant la seva mirada amb ombres en tonalitats roses i daurades.

Imagen de la reina Letizia con un peinado rizado muy favorecedor
Imatge de la reina Letícia amb un pentinat arrissat molt afavoridor | CatalunyaDiari.cat

Comentaris

envia el comentari