El robot de cuina de Lidl perfecte que ja s'ha esgotat en hores

La companyia alemanya el posarà a la venda en botigues físiques, però si no ho aconsegueixes, no et preocupis: Tenim la solució

Fotografia de el robot de cuina de Lidl, Monsieur Cuisine Connect
El robot de cuina de Lidl s'ha esgotat en 72 hores | Lidl

Ja fa anys que Lidl triomfa amb el seu robot de cuina Monsieru Cuisine Connect: cada vegada que el posa a la venda, s'esgota en hores. Doncs aquesta setmana ho ha tornat a fer: en només 72 hores han acabat les existències online. Aquesta no és la primera vegada que Lidl esgota el seu article estrella per excel·lència. I, la veritat, és que no ens estranya.

Aquest invent culinari és un dels més revolucionaris, tant tecnològicament com pel seupreu, i també és el millor aliat per persones que no els agradi cuinar o que no tinguin temps per fer-ho. Per aquests motius, totes aquelles persones que han pogut aconseguir un dels robots ho celebren. 

El robot de cuina Monsieur Cuisine Connect recrea a la perfecció tot el que pot fer la Thermomix. Això sí: amb una diferència de preu bastant notable. I és que, mentre l'última versió de la Thermomix supera els 1.000 euros, el Monsieur Cuisine Connect costa 359 euros.

Encara que a la botiga on-line de Lidl s'hagin esgotat existències, a partir del pròxim 4 de juliol el robot de cuina estarà disponible a les botigues físiques.Tot i això, cal advertir que els clients fan cues infinites per tal de poder aconseguir un exemplar d'aquest aparell tan desitjat.

Doncs bé, si arriba aquest dia i no sou capaços d'aconseguir una d'aquestes joies de Lidl, o bé no voleu fer cues interminables, us donarem unes alternatives que funcionaran igual de bé — o millor — que el Monsieur Cuisine Connect. Pren nota!

Bo, bonic i barat

Us presentem a Taurus Mycook One Robot, la nostra alternativa perfecta, tant per qualitat com per preu. I és que aquest robot pot competir perfectament amb Monsieur Cuisine Connect. És un aparell que, entre altres funcions, és capaç d'elaborar més de 7.500 receptes, i és multifunció.

Pot moldre, polvoritzar, triturar, trossejar, ratllar, emulsionar, muntar, sofregir, coure, elaborar brous i pastar. A més, té pesa i funció 'turbo' i compta amb un motor molt potent, de 1600w.

Aquest robot, de la marca espanyola Taurus, compta amb un programari d'allò més intuïtiu, perquè tothom sigui capaç d'utilitzar-lo. Té l'opció de 'multiconectividad', de manera que pots connectar-te a través de la teva tauleta o mòbil, a més de tenir una aplicació amb receptes íntegrament en espanyol.

El Taurus Mycook One Robot compta amb un 4,2 de 5 punts de valoració a Amazon, situant-se com un dels articles preferits escollits per Amazon. Actualment, té un preu de 349 euros — més barat que el de Lidl — i, si entres en els seus comentaris, podràs llegir més de 200 ressenyes que, majoritàriament, són positives.

Una altra opció: el més rebaixat

Aquesta és una altra alternativa que hem volgut destacar és el robot de cuina Kenwood KCook Multi CCL401WH. Aquest aparell permet fer 4 receptes simultànies i, així, podràs estalviar molt de temps. A més, el seu rang de temperatura va més enllà que les còpies de Thermomix: des de 30 fins a 180 centígrads.

El seu bol té una capacitat de 4,5 litres, i té sis programes diferents per elaborar els plats. A més, té un rebanador amb cinc discos de tall. És una alternativa ideal per a tota mena de plats. Això sí, té un preu una mica més elevat que l'opció de Lidl o de Taurus, encara que també més rebaixada. Originalment té un preu de 699 euros, i ara està en Amazon per 499 euros.


Comentaris

envia el comentari