Les sabates de perles de Zara que estan arrasant a les xarxes

Es tracta d'un calçat pla acabat en punta, sense taló i amb dues tires a l'empenya amb perles gegants

Una de las tiendas de Zara
Una de les botigues de Zara | Cedida

 

Per a sorpresa de tots els clients de Zara, hi ha un disseny que està arrasant a les xarxes socials que encara podem aconseguir. No és la primera vegada que una peça de la marca insígnia d'Inditex aconsegueix fer-se un lloc a molts comptes d'Instagram d'expertes de moda i 'influencers'. No obstant això, la gran majoria de vegades quan ens adonem, la peça en qüestió s'ha esgotat.

Va succeir fa tan sols uns dies amb el llançament de la nova col·lecció de Zara per a aquesta primavera-estiu, 'Ready for a Break'. En menys de 24 hores, la meitat de la desena de nous dissenys es van esgotar, cosa que sol ser cada vegada més habitual, sobretot en les compres 'online' de la signatura espanyola.

Així son les sabates del moment a les xarxes

No obstant això, sembla que encara podem estar de sort i aconseguir comprar un disseny de calçat que ha enamorat a clientes de tot el món. Molts comptes d'Instagram estan replets de fotografies mostrant aquesta sabata de Zara que, pel que sembla, és la favorita aquesta estrenada primavera.

Es tracta d'unes sabates planes acabades en punta i destalonades, és a dir, també anomenades com a 'mules'. Però aquest detall no és el que més ha sorprès d'aquest calçat, sinó les grans perles que decoren l'empenya de la sabata en dues amples tires.

A priori, podria ser una sabata difícil de combinar pel gran detall de les perles i la capdavantera, no obstant això, sembla que totes les clientes s'han posat d'acord per encertar amb els mateixos estilismes. Pantalons vaquers negres i peces en blanc i negre. Aquesta és la combinació guanyadora que arrasa a les xarxes.

Encara disponibles a la botiga ‘online’ de Zara

Per sort, totes aquelles persones que encara vulguin fer-se amb aquest calçat de Zara d'èxit a Instagram, encara hi son a temps de fer-ho, no com ha passat tantes vegades. A la pàgina web oficial de Zara encara es pot comprar per 35,95 euros moltes de les talles, des de la 35 fins a la 39. Únicament s'han esgotat del 40 al 42 i sembla que podrien tornar a reposar existències.

Zapato plano destalonado con perlas de Zara, por 35,95 euros
Sabata destalonada de perles, per 35,95 euros | Zara.

 


Comentaris

envia el comentari