Les úniques sandàlies de Zara que necessites per triomfar aquest Nadal 2017

Inditex ha dissenyat unes sandàlies de tires daurades amb un taló esfèric que imita el cristall tallat

Tienda de Zara en Madrid
Botiga de Zara a Madrid | Zara

A meitat de mes de desembre i amb les festes de Nadal a sobre, Amancio Ortega ha donat una sorpresa a totes les seves clientes amb un dels seus dissenys més originals i ideals per enlluernar en el sopar d'empresa, la nit de Nadal o Cap d'Any. I és que quan vegis de què es tracta, no podràs treure-t'ho del cap.

  

  

Es tracta ni més ni menys que d'un disseny de calçat que sembla més una joia o fins i tot un pot de perfum, si ens posem a comparar. I és que recentment es pot trobar disponible a la pàgina web de Zara unes sandàlies daurades amb el taló més enlluernador que s'hagi vist mai.

Aíxí les ha dissenyat Zara

Las sandalias doradas con tacón esférico de Zara, por 59,95 euros
Les sandàlies daurades amb taló esfèric de Zara, per 59,95 euros | zara

 

Principalment perquè el seu taló és una esfera gravada que emula el vidre tallat que recorda als antics flascons de perfum o fins i tot d'alguns licors. Aquestes sandàlies de Zara poden resultar una mica estranyes, però podrien arribar a ser el complement perfecte per a les festes nadalenques.

Zara ha pensat en tot i s'han dissenyat en múltiples talles que van del número 35 al 42. A més, el seu preu tampoc és extremadament desorbitat, a diferència de les sabates més cares que s'han dissenyat per a la firma estrella d'Inditex que també eren d'allò més extravagants i poc convencionals. Aquestes sandàlies amb taló de vidre tenen un preu de 59,95 euros.

Tendència a l'alça

No és casualitat que els creatius de la companyia espanyola hagin decidit dissenyar aquestes sabates amb taló de vidre tallat, ja que és una de les propostes que ha anat circulant per les passarel·les més importants, com la de la firma francesa Chanel, o les adorades de Dries van Noten, segons la revista 'Glamour'. Però malgrat el que pugueu pensar, vestint aquestes sandàlies de Zara no cal comprar cap altra peça per al dia de Nadal.

El seu exclusiu i original disseny en color daurat i l'esfera en vidre tallat d'imitació es pot combinar amb peces molt senzilles i bàsiques que totes podem tenir a l'armari, com per exemple un vestit negre o pantalons negres bàsics amb alguna brusa més suggerent o fins i tot amb un vestit jaqueta molt sensual.

Las sandalias doradas con tacón esférico de Zara, por 59,95 euros
Les sandàlies daurades amb taló esfèric de Zara, per 59,95 euros | Zara

Comentaris

envia el comentari